Ahojte, potrebovala by som urobiť program, ktorým vyriešim, či je graf eulerovský alebo nie, ked zadám určitý počet vrcholov a hran. Je to jedno v akom programe to bude urobené.
no....tak vidíš a my to musíme naprogramovať a vôbec si s tým neviem dať rady, keby si mi pomohol bola by som ti veľmi vďačná. A študujem hospodársku informatiku..
no....tak vidíš a my to musíme naprogramovať a vôbec si s tým neviem dať rady, keby si mi pomohol bola by som ti veľmi vďačná. A študujem hospodársku informatiku..
Načo takíto ľudia na tie školy chodia...popýtať hotový program (a hotový titul) to vie, ale naučiť sa aspoň nutnú syntax (spamäti), naučiť sa rozmýšľať ako komp (v algoritmoch) alebo už na úvod postnúť aspoň niečo ako dôkaz vlastnej snahy, to je už sakramentsky veľa...potom aj vo full-time joboch budete zakladať Birdz fóra? Alebo sa pôjde s proforma vysokoškolským titulom za administratívneho referenta, ktorý logicky myslieť nepotrebuje (lebo to je už mimo rozsah schopností)? (ach)
a čo vlastne od nás potrebuješ? nepozeral som to vôbec podrobne, ale mám dojem, že v knihe máš všetko potrebné.. samé jednoduché veci, len si to treba prečítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
co studujes?
a fakt sa mi nechce a ani si toho uz vela nepamatam, prepac
akurat s dodatkom pojeb sa a chod do pice