@kubo2 ja ked chcem napriklad napisat hranate zatvorky tak proste stlacim tlacitka pre hranate zatvorky, ty musis napisat alt 91, alt 93
fakt ti to nepride idiotske? hlavne ked sa tych znakov ktore na slovenskej klavesnici nie su pri kodeni pouziva neskutocne vela
@etelnair
"ty musis napisat alt 91, alt 93
fakt ti to nepride idiotske?"
[]
(pAlt+F, pAlt+G)
{}
(pAlt + B, pAlt + N)
;
(pod escapom)
'
(pAlt+P)
$
(pAlt+Znak Pod P (to čo je na anglickej bodkočiarka)
...fakt si ani netušil že sa takto dajú tieto znaky napísať? kam si to mieril s tým označením za idiota?
nie ze by som moc kodila, ale jedine anglicka. v skole sme robili s borlandom, assemblerom a tam sa nedaju prepinat jazyky, cize ju mam dokonca ako default. s anglickou som pisala odmalicka, ked som pisala html, som na nu dokonale zvyknuta, neviem, preco by som pri tom mala mat slovensku so zbytocnou diakritikou a limitovanymi znakmi.
@midnight mne to potom doslo, ja som hocijaky alt pouzil naposledy asi 8 rokov dozadu, ci uz s tym altom musis stlacat jednu alebo dve dalsie klavesy stale je to tupe
@etelnair
mno ja pri bakalarke toho nenavyberam, pisem v latexu a text je slovensky, meh,
vzdy to kombim inak, bud cez alt, alebo rychlo prepinam, alebo text si napisem predom a potom som na anglickej stale a kopirujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pre ostazných: to je o zvyku...
ja si nemyslím že som idiot, slovenská sa podľa toho delí. Ďaľšia vec je sila zvyku, ja píšem špeciálne znaky cez pravý Alt.
pravda
fakt ti to nepride idiotske? hlavne ked sa tych znakov ktore na slovenskej klavesnici nie su pri kodeni pouziva neskutocne vela
"ty musis napisat alt 91, alt 93
fakt ti to nepride idiotske?"
[]
(pAlt+F, pAlt+G)
{}
(pAlt + B, pAlt + N)
;
(pod escapom)
'
(pAlt+P)
$
(pAlt+Znak Pod P (to čo je na anglickej bodkočiarka)
...fakt si ani netušil že sa takto dajú tieto znaky napísať? kam si to mieril s tým označením za idiota?
mno ja pri bakalarke toho nenavyberam, pisem v latexu a text je slovensky, meh,
vzdy to kombim inak, bud cez alt, alebo rychlo prepinam, alebo text si napisem predom a potom som na anglickej stale a kopirujem
@matweju tak v texu je to na kkt lebo potrebujes vsetky mozne aj anglicke aj slovenske