Ja inac skoro vsetko stahujem cez torenty alebo hladam priamo na forach rozne odkazy. Ale ako povedal tommyhot na to staci google.
Inac vecie veci cez torenty. Ja pouzivam BITTORENT popripade BITLORD. Bitlord ma viac funkcii, a na optike ide rychlejie, avsak na chello mi ide lepsie BITTORENT.
It ani tak nezalezi aky torrent client pouzivas ako od toho aky kvalitny tracker mas..
A k tomu crackovaniu. Nemyslim si ze nejake jednoduchsie programy by nezvladli cracknut aj zeny.. Mne sa podarilo nejaky prog na vymazanie spevu z mp3 cracknut do pol hodiny.. A to assembler neznasam, mal som nejake domrdane decompilery a debugery + nulove znalosti reverse engeneeringu.. Ce to len logiku
Toja2 mas vela programov staci sal len pozriet hore DC++, Strong DC, Morpheus (shit), Rapidshare, Ja pouzivam uTorrent (ten len na vyhladavanie torrentov) a potom to taham cez BitComent. takze si to stiahni cez google a mas to
Zalezi aku hudbu chces tahat. Ak chces nieco lokalne CZ/SK tak bud DC++ alebo stahovat cez lokalne torrenty.
Ak chces stahovat nieco undegroundove, teda nieco co pocuva malokto skus bud eMule alebo SoulSeek. eMule je dobry na full albumy ludia to maju spakovane, stiahnes cely album naraz z viacerych zdrojov. Ak nemas pevne nervy asi si otrhas vlasy ked najdes napr len 2och co ho maju a stahovanie ti bude trvat aj mesiac lebo budes mat velke queue. Soulseek je dobry na vinyl ripy a podobne a ten je specializovany cisto na hudbu.
Alebo najnovsie stahovat hudbu cez RapidShare. Ale ked nemas premium asi to pojde dost slabo alebo ked nemas DSL aby si si zmenil IP a necakal.
Ces povedat ze ty to tak robis? Ja mam original CD (albumy offspringu, metallici a green dayu), ale urcite si nebudem kupovat kazde jedno ktore sa mi lubi..
no caaawa...thak kto mi neako rozumne powe ktory program na mp3 hudbu si mozem stiahnut,nebudem zanho nic platit a hudbu tez budem stahowat zadarmo..diiiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
LIME VARE ci ako to je to je program na to. Alebo Morpheus - ale cez to same virusi nachytas.
Ja pouzivam uTorrent a potom stahujem to cez BitComent
intitle:"index.of" /mp3 interpret
intitle:"index.of" /avi interpret
atd
Na audio a raritky odporúčam eMule (sieť eDonkey2000)...
Na všetko ostatné (aj audio) jednoznačne BitTorrent protokol a nejakého dobrého klienta (spomínaný uTorrent)...
A samozrejme kvalitný tracker
SceneTorrents
SceneAccess
TorrentLeech
RevolutionTT
BitSoup
FileList
FileMP3
HDBits
HD-Bits
CzechBits
SKBiTS
Zettor Tracker Cz/Sk
Ale vy neznale zeny to mate tazsie
Ja inac skoro vsetko stahujem cez torenty alebo hladam priamo na forach rozne odkazy. Ale ako povedal tommyhot na to staci google.
Inac vecie veci cez torenty. Ja pouzivam BITTORENT popripade BITLORD. Bitlord ma viac funkcii, a na optike ide rychlejie, avsak na chello mi ide lepsie BITTORENT.
A k tomu crackovaniu. Nemyslim si ze nejake jednoduchsie programy by nezvladli cracknut aj zeny.. Mne sa podarilo nejaky prog na vymazanie spevu z mp3 cracknut do pol hodiny.. A to assembler neznasam, mal som nejake domrdane decompilery a debugery + nulove znalosti reverse engeneeringu.. Ce to len logiku
Ak chces stahovat nieco undegroundove, teda nieco co pocuva malokto skus bud eMule alebo SoulSeek. eMule je dobry na full albumy ludia to maju spakovane, stiahnes cely album naraz z viacerych zdrojov. Ak nemas pevne nervy asi si otrhas vlasy ked najdes napr len 2och co ho maju a stahovanie ti bude trvat aj mesiac lebo budes mat velke queue. Soulseek je dobry na vinyl ripy a podobne a ten je specializovany cisto na hudbu.
Alebo najnovsie stahovat hudbu cez RapidShare. Ale ked nemas premium asi to pojde dost slabo alebo ked nemas DSL aby si si zmenil IP a necakal.
stranka na ktorej najdete Serialy: www.serials.ws(osobne moc doporucujem)