Čaute, v škole máme spraviť projekt na tému reklama. Profesorka povedala že to môžeme formou videa čiže reklama jak v TV. Ak viete o nejakom programe, efektoch, videách alebo hocičo čo by my pomohlo spraviť reklamu tak mi poraďte
Sprav to ako stop-motion. Na to ti bude stačiť pár prázdnych papierov na ktoré niečo perom načarbeš, mobilom to odfotíš a poskladáš do prezentácie v powerpointe alebo ak to ma byt video tak v strihacom programe. Aj ten microsofťácky bude stačiť.
Podľa mňa ti klamala, určite nie je profesorka...
A k reklame...
Zadaj si do youtubu Best commercials a inšpiruj sa... potom niečo natoč a hoď do Premiere Pro, iMovie, Movie Maker, alebo do čohokoľvek... Reklama môže byť kľudne aj jeden záber... Viď kvalitné reklamy Džej and Tý Banky... Apple má peknú elegantnú reklamu - natočil rybky:
Hudby do reklamy si ber napr zo stránky:
freeplaymusic.com alebo z hudobnej knižnice Youtubu, kde sú zadarmo: youtube.com/audiolibrary/music .... samozrejme sú aj ďalšie stránky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A k reklame...
Zadaj si do youtubu Best commercials a inšpiruj sa... potom niečo natoč a hoď do Premiere Pro, iMovie, Movie Maker, alebo do čohokoľvek... Reklama môže byť kľudne aj jeden záber... Viď kvalitné reklamy Džej and Tý Banky... Apple má peknú elegantnú reklamu - natočil rybky:
freeplaymusic.com alebo z hudobnej knižnice Youtubu, kde sú zadarmo: youtube.com/audiolibrary/music .... samozrejme sú aj ďalšie stránky.