Podľa mňa hej, u nás mali fakt najrôznejšie aj úplne divoké šaty na promóciach a skoro nikto nedodržal tie pravidlá čo sme mali zadané, ale tak ja som chodila na VŠVU
Sú pekné (vhodné aj pre hosťa na svadbu napr.), ale nie som si istá, či je tento strih (presnejšie výstrih) úplne vhodný, nakoľko dosť odhaľuje plecia a v tých odporúčaniach písali, že plecia by mali ostať zahalené - čo je samozrejme dosť ťažké dodržať...
Ak nemáš bujné poprsie, tak by to ale nemalo nikoho pobúriť V prípade, že áno, tak zvoľ radšej niečo iné.
aj tieto sú mega ak by bolo treba zahalenejšie a je možnosť zladiť farbu podľa diplomu ak sa to ešte dáva podľa farieb vzhľadom na GDPR, nemám prehľad ja som mala veľmi podobné » www.manzara.sk/saty/spolocensk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ak nemáš bujné poprsie, tak by to ale nemalo nikoho pobúriť V prípade, že áno, tak zvoľ radšej niečo iné.