Nemá tu niekto skúsenosť s firmou Prosight? Táto spoločnosť nám bola predstavená na ich seminári. Chcel by som sa spýtať, či je to naozaj seriózna spoločnosť a či s ňou nemal niekto problém? (napr. ohľadom pracovania pre tuto firmu alebo zarabania ...)
Keby som bol svina, zasmial by som sa, ze niekto kto napise, ze "(napr. ohľadom pracovania pre tuto firmu alebo zarabania ...)" ma byt tiper a radit ludom, co s ich peniazmi DD
@patricos ano mam skusenost, aj ked nie priamo..robil som pre konkurencnu firmu...so serioznostou nie je problem...skor sa spytaj sam seba ci chces vyklopkavat, vyvolavatl, otravovat ludi so zivotnymi poistkami a investiciami..mimo toho vyznas sa vo financnom svete?...takze prosight je sprostredkovatelska spolocnost ( inak povedane maklerska firma ) ako napriklad OVB, Partnersgroup, Finportal, Fincentrum a takychto je este na slovensku ak sa nemylim nieco cez 80...takze chces otravovat ludi s poistkami? toto je ta spravna otazka, a nie to ci su seriozny alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov