Kazdy vecer beriem lieky na potlacenie vnutornej teploty, no v pondelok som ich zabudla zobrat a urobil sa mi hrozny herpes na ustach. Velmi to boli, najhorsie je na tom to, ze v piatok mam stuzkovu, pouzivam masticky ale nic nepomaha, prosim vie niekto p
Neviem ci si bola u koznej, ja som na to dostal mast "Bactroban" a za tri dni som to uz mal dole, len taka lisaj ostala...skus toto aj ked do piatku...no za pokus to stoji
Chyba ti vytamin B takze Bkoplex ti treba kupit a mastit to s tym.
a jedna velka rada, ked vidis ze sa uz ten herpes taha to sa da zisit male biele botky vsak? tak zober censak odkroj ho na poli a tou odkrojenou castou si pomasti herpes. bude to stipat ale zarucene to pomoze. mne to pomohlo. len som to musel zavcasu spravit. ked ho uz mas tak len ten B-koplex, alembo med ale vyskusaj aj ten cesnak
Mne najlepsie zabera Alpa a Zovirax.... Najprv si to potri Alpou a na to nanes krem... Opakuj kazde 2-3 hodiny.... na noc si to znovu potri Alpou natri Zoviraxom a na to si daj aj zubnu pastu.... za dva dni je herpes fuc!!!!!!
hej hej ten vitamin B aby sa ti to rychlejsie zahojilo a mne nahodou pomohli tie naplaste take tie priesvitne kruzky..som tomu neverila ale za take 3-4 dni to uz nebolo skoro vobec vidno..ked to porovnam s tymi mastickami co mi v lekarni a u doktora doporucili tak jednoznacne tie naplaste vyhravaju a neni to ani videt..si to nikto nevsimol ze to mam kup si to fakt
mne starká na všetko dávala laliu v alkohole alebo nieco take neviem presne a zaberalo to perfektne. ale to tam luhovala nejake tie mesiace. a malo by to tam byt aspon niekolko dní, takže asi nepomôžem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a jedna velka rada, ked vidis ze sa uz ten herpes taha to sa da zisit male biele botky vsak? tak zober censak odkroj ho na poli a tou odkrojenou castou si pomasti herpes. bude to stipat ale zarucene to pomoze. mne to pomohlo. len som to musel zavcasu spravit. ked ho uz mas tak len ten B-koplex, alembo med ale vyskusaj aj ten cesnak
Bud nejaku mastalebo pastu
Ak je to normalny herpes,herpes je virusove ochorenie,v niektorych pripadoch aj dedicne(ten moj pripad)takze sa to musi vysusit.
Cize pasta je faj,ale do piatku to pastou nebudes mat.Skus tie naplaste
Drzim palce
aby sme sa rozumeli, kedysi za mladi som pijaval alpu.. hh to boli casy..