najdi si babu a trtkavaj ju 3x denne
programuj / rob grafiku / uc sa cudzi jazyk
nauc sa hrat na hudobnom nastroji
pozeraj dokumentarne filmy / studuj vedecke clanky a uc sa novym veciam
pozeraj serialy (LOST, breaking bad, tbbt, himym, it crowd, walking dead, susedia, mafstory, profesionali)
zober futbalovu, basketbalovu alebo volejbalovu loptu, napriahni sa a poriadne im ju jebni do gebule.. oni sa ti to pokisia vrátiť a voalaaa hrate vybijanu easy
viem ze som to pred par rokmi tiez tak mala a teraz ked som normalny dospely pracujuci clovek.. vikend alebo volny den je najnadhernejsie co moze byt a neviem si predstavit ze by som sa nudila (akoze asi hlavne preto ze sme na to dvaja ale aj tak), a proste neviem co skor ty kks ci upratovat alebo prat alebo ist na vylet alebo nakupovat aaaa
Lol cez net sa da spoznat plno super ludi ja este za mládí som sa aj cez pokec stretával zo ženami alebo na kupko chodil baliť turistky ale to som mal sladkých 16-18 A celé leto bol režim ráno 10:00 kúpalisko (brigáda) priebežne som sa aj kúpal, spoznával ľudí, źeny, partie podohadoval niečo, večer o 20:00 domov (10minut pešo), sprcha, jedlo a späť na kupko. Postretávali sme sa šli do podnikov, disko alebo ubytko a do 4 rána žil potom spať a ráno rozbitý zas brigáda kupko šnúra po sebe bola asi týžden vkuse čo som vládal potom 2 dni pauza a fakt to bolo zlaté časy Štúrovo-Vadaš
Samozrejme potom došli vážne vzťahy a sekal som dobrotu :-S
Ale hlavnè je ak si mladý live a life !!! A som rád, že som mal taký život lebo najlepšie spomienky z tých časov
Chod von sam, neubudne z teba. citaj. var. papaj.chod na bike. chod na kopec. chod plavat. najdi si brigadu. voz sa vlakmi ak si student. rob krizovky. cvic. uc sa jazyk.medituj. zberaj bylinky. zavaraj jablka alebo uhorky.
kamarati prichadzaju a odchadzaju, ale seba mas navzdy, tak pracuj na seb a na tom, aby si bol so sebou rad.
Je tak veľa činnosti, že je smutné, že si nevieš žiadnu nájsť aj sám.
Keď nechcú ísť von starí kamaráti, nájdi si nových, hoc aj tu.
A von môžeš ísť v kľude aj sám, aj to prináša vždy iné dobrodružstvá.
Učiť a čítať knihy sa ti, predpokladám, nechce, takže ti to ani nejdem radiť. Ale minimálne to s tými knihami by nebolo zle.
Športuj, opaľuj sa, choď sa kúpať niekam. Hlavne neseď pri tom pc stále.
Určite máš svoje záujmy, teraz máš viac ako dosť času na ich realizáciu, tak to využi, prosím ťa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja som ani nehľadal a aj tak sa nájde
programuj / rob grafiku / uc sa cudzi jazyk
nauc sa hrat na hudobnom nastroji
pozeraj dokumentarne filmy / studuj vedecke clanky a uc sa novym veciam
pozeraj serialy (LOST, breaking bad, tbbt, himym, it crowd, walking dead, susedia, mafstory, profesionali)
prosim
naozaj!!!
viem ze som to pred par rokmi tiez tak mala a teraz ked som normalny dospely pracujuci clovek.. vikend alebo volny den je najnadhernejsie co moze byt a neviem si predstavit ze by som sa nudila (akoze asi hlavne preto ze sme na to dvaja ale aj tak), a proste neviem co skor ty kks ci upratovat alebo prat alebo ist na vylet alebo nakupovat aaaa
ne fakt vaz si to
Samozrejme potom došli vážne vzťahy a sekal som dobrotu :-S
Ale hlavnè je ak si mladý live a life !!! A som rád, že som mal taký život lebo najlepšie spomienky z tých časov
kamarati prichadzaju a odchadzaju, ale seba mas navzdy, tak pracuj na seb a na tom, aby si bol so sebou rad.
Keď nechcú ísť von starí kamaráti, nájdi si nových, hoc aj tu.
A von môžeš ísť v kľude aj sám, aj to prináša vždy iné dobrodružstvá.
Učiť a čítať knihy sa ti, predpokladám, nechce, takže ti to ani nejdem radiť. Ale minimálne to s tými knihami by nebolo zle.
Športuj, opaľuj sa, choď sa kúpať niekam. Hlavne neseď pri tom pc stále.
Určite máš svoje záujmy, teraz máš viac ako dosť času na ich realizáciu, tak to využi, prosím ťa.