skor dostala pod stromcek a nevie ako sa pochvalit aby to nevyzeralo ze sa chvali .... teraz mi tu zacne pisat aky som kokot, lebo ona sa vobec nechvali a ja jej strasne zavidim .... amen
@crazykdi ale ty chces aby sa tvoj darcek nestratil medzi ostatnymi .... ved ked je to nove a nekupili ti to z cinaka, kde asus asi nedostat tak na to vsetko fachci .... treba to asi len nechat nech sa to nabije a ides nie ? ... nechapem naozaj co okrem chvalenia sa s novou hrackou chces riesit ... ale neber to ze na teba utocim ... ja len konstatujem
ocakavam v kratkom case kopu dalsich ankiet ako napr ....
dostal/a som nikon d90 .... neviete nahodou ako sa foti ? ..... pohoda, patri to k vianociam
@rothschild v pohode,ale som proste nedockava a chcem sa s nim bavit co najskor a vsetko co som doteraz mala slo normalne aj bez toho aby sa to na zaciatku nejak extra nabijalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ocakavam v kratkom case kopu dalsich ankiet ako napr ....
dostal/a som nikon d90 .... neviete nahodou ako sa foti ? ..... pohoda, patri to k vianociam
sorry musela som, lebo ma neskutocne vytacaju ludia podobni tebe
Ale je pravda i to, ze ludia tiez nemusia reagovat ako keby ich nakladal do zadku 120 kilovy cernoch.
tesi sa z darceka. tak o nom hovori.
so? O.o