Prosím kto má skúsenosti s bolesťou zaplombovaného zubu ?
Pred dvoma dňami mi plombovali 2 zuby, dávali mi biele .. horná ma nebolí ale dolná keď hocičo začnem jesť tak ma bolí .. neviete čím by to mohlo byť? k zubárovi zatiaľ znova ísť nechcem
ja som to nemavala, mne práveže vždy keď zaplombovali zub, tak konečne ma nebolel.. možno ti ho zle zaplombovala a máš tam vyvrtanu troškuk dieru až k tomu jadru a preto ťa to bolí.. keď k nemu pôjdeš, možno ti tam dá ešt ekúsok plomby
ja mám aj teraz ten problem, že ma to bolelo hlavne ked som pila studene, alebo teple nápoje a bola som s tým u zubárky a tá mi povedala že je ten zub možno precitlivelý viac a preto bolí a tak...ale že to prejde.
Aj mňa boleli zuby po plombovaní, po bielej ešte viac. Tiež som sa bála, ale po niekoľkých mesiacoch (!!!) bolesť zmizla a odvtedy je už dlho pokoj. Takže nemusíš mať vôbec obavy, asi je to individuálne, kto je ako citlivý, ale skôr či neskôr to prejde nemusíš ísť preto znova k zubárovi.
zozačiatku to bolelo mňa, mne dávali plombu V05..no, tiež je taká biela.. ale po pr dňoch to prešlo..
možno je to z nejakého tlaku alebo čo, pretože som mala skôr pocit, akoby malo ten zub roztrhať z nejakého tlaku alebo čo.. no neviem, nechcem tu nejako mudrovať.. proste by to malo po nejakom čase prejsť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a po akom čase sa ti to asi ukľudnilo ?
možno je to z nejakého tlaku alebo čo, pretože som mala skôr pocit, akoby malo ten zub roztrhať z nejakého tlaku alebo čo.. no neviem, nechcem tu nejako mudrovať.. proste by to malo po nejakom čase prejsť..