ďakujem veľmi pekne, pamätám si to že keď som bola mladšia tak to dávali v telke a teraz som videla tento obrázok a nemohla som si spomenúť ako sa to volá, ďakujem
@nothingspecial mam to v pocitaci, vsetky serie s titulkami.. prve serie su v celkom zlej kvalite, niekedy ide skor zvuk nez obraz a titulky som si musel casto posuvat sam na klavesnici, ale v pohode sa to pozera
@kolini ..presne ako som mala rada himym uz ma to nebavi asi som to len za barneyho kukavala a kelsa mam aj tak najradsej ale sranda ked si pozries prvu seriu a poslednu..ako sa zmenili vsetci
@weird Kutcherovi ta rola sadla, ako jedina v jeho tragickej hereckej kariere =D v podstate vsetci sa v kariere stratili po tom serialy okrem Mily Kunis (Jackie)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
online serial strankam sa nevenujem
@weird podla mna je totalne podcenovany.. herecke vykony su skvele a fakt zabavaju... lepsie nez priatelia alebo HIMYM...