Zdravím všetkých, potreboval by som poradiť ako sa najlepšie dostanem do Brna z TN kraja, či je lepšie ísť vlakom alebo busom, ak vlakom tak mi povedzte prestupy, nemám s tým skúsenosti. Ide mi o to dostať sa na príjmačky Ďakujem pekne
ono vlaky chodia nejako divno, viem že treba na ne nastupovať v Púchove a tak, čo je dosť nepraktické podľa mňa a chodievam autobusom.
Z TN ako takého by nemal byť problém bez prestupu, ak si z iného mesta, tak ak je väčšie, tak tam isto bude dačo stáť, ak nie, tak sa dostaneš do TN (alebo do Nového Mesta, viem, že i cez to chodia niektoré) a potom priamo do Brna
@makoktm z PB su priame spoje, normalne 8,02 z autobusovej stanice ved. z PB jednoznacne autobusom, inak by si musel ist vlakom cez Olomouc, to je pekne odveci. a chodia ti aj ine busove spoje, normalne hladaj na cp.sk.
alebo si najdi nejaku student skupinu na FB, ze PB v Brne, oni jazdievaju autom a privtri sa k nim. vacsinou to vyjde okolo 180kc za jazdu.
potrebujem sa tam dostať v stredu na 12 30 a to nwm či niekto pôjde nedá sa napr. zbehnúť do TN alebo PU a odtiaľ priamo do Brna? ale nechám si račej poradiť čo je lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ono vlaky chodia nejako divno, viem že treba na ne nastupovať v Púchove a tak, čo je dosť nepraktické podľa mňa a chodievam autobusom.
Z TN ako takého by nemal byť problém bez prestupu, ak si z iného mesta, tak ak je väčšie, tak tam isto bude dačo stáť, ak nie, tak sa dostaneš do TN (alebo do Nového Mesta, viem, že i cez to chodia niektoré) a potom priamo do Brna
alebo si najdi nejaku student skupinu na FB, ze PB v Brne, oni jazdievaju autom a privtri sa k nim. vacsinou to vyjde okolo 180kc za jazdu.
Google maps, google brnenskej MHD, za 40 minút snáď nebude taký problém sa tam dostať.
A povedz kam ideš na prijímačky a možno ti niekto, kto sa vyzná v Brne, poradí.
na mapach si pozri nazvy zastavok a potom si vyhladaj spoj na idos.cz (predpokladam, ze budes potrebovat salinu 12, tie vacsinou jazdia kazdych 6min)
preboha, mas 20, hadam nie si az tak retardovany, aby si sa nevedel dostat na prijimacky.