Ahojte, možno toto bude banálne, ale chcela by som vedieť váš úprimný názor, čo by ste robili stuck_out_tongue:red pár mesiacmi som si na jednej sociálnej sieti písala s jedným chlapíkom, neskutočne sme si rozumeli a všetko. Ale potom si ju on zrušil a nemal FB.Koment
Teraz som ho náhodu objavila na inej sociálnej sieti. Myslíte že je fajn sa mu ozvať? Aspoň vyskúšať ako zareaguje? či je to príliš? Chlapci, ako by ste reagovali vy v tejto situácii? Boli by ste radi keby si niekto po čase takto na vás spomenie?
A vy dievčatá, ozvali by ste sa? Len tak?
Dakujem za názory
tak ked ste si neskutocne rozumeli, musis to ty vediet
ja ludom s ktorymi si rozumiem nevaham a pisem hned cokolvek.. ved vedia aka som
takze mu napis, ved co sa moze stat?
Tiež si myslím, že nemáš čo stratiť. Aj ak to nepríjme najlepšie, teraz nie ste v žiadnom kontakte, takže to by bolo aj tak jedno, naopak môžeš obnoviť kontakt s ním
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A vy dievčatá, ozvali by ste sa? Len tak?
Dakujem za názory
ja ludom s ktorymi si rozumiem nevaham a pisem hned cokolvek.. ved vedia aka som
takze mu napis, ved co sa moze stat?