Rozhodla som sa vás požiadať o radu, keďže som už fakt bezradná.
Jedná sa o môjho syna. Má teraz 15 rokov a správa sa ako utrhnutý z reťaze. Nebol vždy taký, pôvodne to bol dobrý chlapec, lenže keď mal 4 roky, našiel si zlú partiu a odvtedy sa to s
tu su všetci deti A budu sa len smiať na tom, čo sa človek pyta. Vyhod ho z domu, alebo nechaj nech si robi čo chce, pokiaľ to zajde, žiadne vreckove, vyhody, proste nezajem. Ak ho to neprejde tak poslať do juhoslavie, tam je odvykaci tabor pre drogistov. Mojho kamoša tam poslala mama a viedol uplne iny život, než tu zasrane deti, čo nevedia čo so sebou. To je len táto doba, že ich takto vychovala. No a ešte sa tam naučil aj jazyky. (táto razantná a radikálna možnosť je už asi len bezvýchodisková a chce to odhodlanie). No ale, jedno viem, milá ruka nepomôže, no ani tá tvrdá...Bude si myslieť, aký je on trestaný a ubožiak, tak začne ešte viac robiť galibu .... Partiu mu nezoberieš, lebo si ju vybral, keby donej zasahuješ, zas by sa na teba pozeral zlým pohľadom a aj tak by si knim našiel cestičky.... Buď ho to prejde, alebo viď rady máš vyššie.
ak to je pravda, tak podľa mňa najvhodnejší trest je zatrhnúť peniaze, zaracha totiž vôbec nepomôže, lebo aj tak si pôjde von a jediné čo bude čakať je ďalšie zaracha, ktoré zase poruší, ale bez peňazí si neškrtne
Väčšiu k.k.t.n. som nečítal V 4 rokoch si nájst zlú partiu , ale dovtedy bol dobrý ( aha celé 3 roky bol dobrý ) A ako to začalo v škôlke ?? Kradli autíčka a rozoberali a predávali na náhradné diely ???? A marišku si ako pichá ??? či celú rastlinu si pichne do zadku ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@nixxina keď máš niekoľko rokov najvzornejšieho syna akého si vieš predstaviť, tak nečakáš že sa ti takéto dačo môže stať.
Nebyť toho mareka a jana, nemusel byť taký skazený...
ale myslím, že je to fake