@momoglamorous Ja ti presne neviem povedat kolko cvici. Ale viem,ze uz cvici par mesiacov. Tak to viem aj ja . Tak ako ona si uvedomuje,ze tu postavu nedosiahne za par dni. Ale neda mi to sa nanu pozerat ako sa snazi a hovori ze ziadny rozdiel nevidi. Tak ona sa snazi stravovat zdravo. A dobre dakujem velmi pekne
skus jej to v prvom rade vyhovorit, lebo takto si akurat postavu znici. to si uvedomi az o niekolko rokov neskor, ked sa nebude vediet zbavit masivnych stehien a zadku.
@etelnair A co je natom,ze chcem pomoct mojej kamaratke?. Ja to osobne nepotrebujem. A keby som potrebovala tak tam napisem: Prosim o radu chcem mat takuto postavu.
@cicatrix Tak vies ja jej to moc vyhovorit nechcem. Ona uz o tom dlho snivala a ja jej chcem pomoct nech si ide za svojim snom. Najprv som jej to vyhovarala ale ked mi povedala pribeh preco to vsetko robi tak by mi to trhalo srdce jej to zacat vyhovarat zase. Ako znici?. Osobne ja som necitala(zatial) ze taketo postava niekoho moze znicit.
@evandzelin tak to je este malicko, na take svaly treba cvicit velmi dlho (hlavne u zien, lebo im sa svaly tazsie tvaruju ako muzom), mne sa strasne pacia take postavy, sama sa o taku snazim a cvicim uz dlho a napriklad bicepsy a kvadicepsy sa mi tvoria najlahsie a najrychlejsie, ale take tehlicky na bruchu, to bude este makacka
nech sa kamoska nevzdava, taka postava za to stoji
@cicatrix masivnych? ved svaly su to, co by nemalo cloveku chybat a neda sa hovorit o masivnosti, ked ma niekto vypracovane pevne telo...masivnost je, ked ma niekto haldy tuku a spekov
stale nechapem pohlad ludi na svaly...asi by chceli byt radsej mlandravi, nez pevni...
@majo Co je natom divne? Gymnastiku robim od malicka. Ja sa stravujem hocijak. Jem co mi chuti. Postavu aku mam len vdaka gymnastike. A box robim vo volnom case. Osobne nemam moc vela volneho casu. Takze neviem co je natom divne. Nemozem jej niak extra poradit. Co som mohla som jej poradila ale ani to neni dostacujuce aby dosiahla takuto postavu takze preto som sa obratila o pomoc sem. Keby som jej vedela pomoct tak jej sama pomozem a ani toto forum nevytvorim.
podla mna z obycajneho cvicenia taketo svaly nebudu, to uz bude musiet zacat cvicit s nejakou zatazou / cinkovat a na to je asi lepsia posilka, aj ked je to drahe
@momoglamorous Viem aj ona si to uvedomuje,ze je to malicko. Ale chcem jej hocijakym sposobom pomoct nech ma takuto postavu . Ale zase ja neviem ci ma vyznam co robi lebo ma 150 cm a je strasne chudulinka vazi iba 40kg. Tak ja neviem ako ci ma vyznam u nej cvicit.
Dobre vsetko jej odkazem. Velmi pekne dakujem este raz.
@evandzelin ja vravim, ze taketo svaly (svalnata postava) jej lahko mozu znicit postavu v buducnosti, pretoze raz ked prestane cvicit, tak sa tie svaly premenia na tuk. taka postava je pekna pokial je clovek mlady a udrziava sa. a to bohuzial netrva vecne. ale ked po tom tak velmi tuzi, tak jej to len prajem, je to jej vec. ale nemala by to prehnat a urcite neexperimentovat so steroidmi a podobne.
@momoglamorous ja som mala na mysli ten stav, ked clovek prestane po rokoch cvicit a svaly nejako opadnu a ostane mu len taka masivna mlandrava postava. kym cvici je to v pohode, ale ked sa s tym potom rozhodne seknut (alebo nedajboze s tym musi seknut kvoli zdravotnym dovodom) tak sa uz neda vratit do povodneho stavu. a ako vieme, ludia vekom menia nazory a niektore veci sa potom uz nedaju vratit.
@momoglamorous presne. v poslednej dobe to vidim casto v uliciach. a vsetko su to mlade baby. skoda, ze ludia su bud velmi mlandravi alebo potom inklinuju uz k vacsim svalom. chyba mi v populacii taky ten zdravy, mierne vyrysovany typ postavy :/
@evandzelin a este jej skus odporucit uplnu zmenu jedalnicka, ak ju este nepodstupila, to dokaze tiez velmi pomoct.
@cicatrix ved to, ze sa nestacim divit, co mladi ludia robia zo sebou :/ ja zase nepoznam uplbe vyrysovane zeny, u nich to ani nie je mozne, nemaju tolko testosteronu, cize keby zo sebou nieco robili, tak by neboli take mlandrave a ochabnute
hlavne je aby ti z hlavy neubudlo ked sa zameriavas len telo,tu je hlavný dôkaz dnešného materializmu...čo vytvoria médiá,časopisy a bulvár s dnešnou mládežou ,je to len a len smutné.Radšej kamarátke povec nech sa nemení,že ju máš rada taká aká je,ked sa chce podobat na teba.A ked raz nemá dobré spaľovanie tak to je postava vydrží len krátkodobo inak z nej bude anorektička a to už je choroba.
@vierda25 Preco by jej malo z hlavy ubudat? Je velmi mudre dievca. Dobre sa uci. A poctivo cvici a za kazdu cenu sa snazi takuto postavu dosiahnut. Smutne to podla mna vobec neni. Je dobre,ze sportuje a ma ciel a chce takuto postavu dosiahnut lepsie ako keby mala fajcit alebo brat niake drogy. Ja som jej to vela povedala. Ale jej pribeh co mi povedala preco to robi jej nahovarat nic nebudem ani jej hovorit nech to nerobi. Miesto toho ju podporim a poradim aby to dosiahla. Na mna sa podobat vobec nechce. Netusim ake ma spalovanie. Anorekticka pochybujem,ze bude. Ja som nanu velmi hrda,ze svoj cas netravi jak ine deticky na FB a pise si statusy ako silno sa nudi a neviem co. Osobne som nanu velmi hrda. A ako som povedala posnazim sa jej pomoct ako sa len bude dat.
oki suhlasim si dobrá kamaradka aj ked je to tak ale materializmus je materializmus nasilu sa prerabat no neviem načo to je dobré,nemalo by vam ísť len o vzhlad a vobec neide o to kde sa trávi ten čas hej ale ide o to ,najst zmysel života vnutri v sebe nielen navonok....Je to pekné že má takú vytrvalosť klobuk dole,možno si skor myslí že ju budu brať lepšie ako predtým, ja som spokojna aj s tým kilom hore dole a mam hlavne lásku a dobrého priatela
@midnight Dobre je to dane genetikou. Ale myslim si,ze by ju aj mohla dosiahnut lebo jej rodicia tez kedysi v mladosti dost cvicili a mali perfektnu postavu. Ako ja neviem. Jedine co chcem jej pomoct aby mala aspon podobnu cize perfektnu postavu.
@vierda25 Pozri chce vyzerat dobre chce mat peknu postavu. Ako s vnutra je to velmi dobre dievca a s vonku by chcela aby jej telo vyzeralo krajsie nez vyzera. Preto cvici a chce dosiahnut peknu postavu. Hey,pekne to je s tym suhlasim. No tak to mas dobre
@vierda25 preboha @28 -dafuq didi i just read?! veď práve média nám ponúkajú chudé anorektičky, ktoré by neudržali ani päťkilovú činku, žiadne svaly, iba kosť a koža.. a nechápeš, že tuto nejde o kilá ale o tie svaly?? a navyše cvičenie je veľmi zdravé a pevná postava iba prospechom.. (samozrejme, pokiaľ sa to nepreženie) a aký to má súvis s materializmom? a s rozumom? veď práve veľa ľudí, ktorí sa zaujímajú o fitness a zdravý životný štýl, sú väčšinou tá múdrejšia skupina ľudí. A navyše podľa mňa z takejto postavy anorektička určite nebude, je to len prínosom..
@lenkaska1 je to pre ňu, nerieš to ak by bola taká herečka ako hovorí, určite by jej cviky poradila. Minimálne na tom boxe sa robí toľko rôznych cvikov, že by jej ich niekoľko sadlo presne na tie partie čo ptrebuje.
@semhamforas Uplne je to premna uplne. Herecka? No vobec. Ale ked myslis tvoja vec.A okolo boxu. Boxujem ako chcem. A ako som hovorila robim to vo volnom case co moc vela casu nemam. Boxu sa niak extra nevenujem a vsetko co viem tak to mam s intenretu niake videa alebo s filmou. A ako som pisala poradila som jej co som mohla. Ale niak extre jej to nepomaha. Tak neviem preco ta to bavi furt tvrdit,ze je to premna. Keby to bolo premna tak to tam asi napisem.
@evandzelin Aha čiže ty si ešte nikdy na tréningu boxu nebola tak s tým sa radšej nechváľ, že sa boxu venuješ. Je dosť možné že väčšinu vecí robíš zle. Ak by tvoja kamoška šla napríklad na ten box, tak tam by jej postavu vyformovali. A nie je to nijak drahé. Napríklad v Bratislave to stojí okolo 30 € na mesiac tréningy 3x do týždňa
@vierda25 eh? za to, že so sebou chce byť spokojná aj navonok a mať pekné zdravé telo je to materializmus čím? máš kilo navyše ale hlavne lásku a priateľa, good for you. každý človek má svoje vlastné priority, sny a ciele, nechápem, prečo to hneď odsudzuješ len lebo ty na svojom tele pracovať nechceš.
@semhamforas Nie,nebola. Nemyslim si,ze robim zle. Vsetky cviky mam bud s filmou alebo s netu. Ale kedze nemam vela casu tak iba raz zacas si zaboxujem. Kamoska na box nechce. Box je prenu prilis agresivny. Ako chcela to skusit,ale nechce zase mat zlomeny nos atd.
Ahoj, ak chceš kamoške naozaj pomôcť, v prvom rade nech vyhodí, zničí, spáli, whatever tú fotku. Nemá zmysel naháňať sa za nejakou cudzou postavou z fotky ako za pomyslenou modlou. Je to somarina, lebo takú postavu nikdy nemusí dosiahnuť. Namiesto toho, nech odfotí svoju postavu a vyznačí na nej partie, ktoré chce spevniť a vyrysovať. Zároveň si po pár mesiacoch môže skontrolovať zmeny a bude spokojnejšia než neustále sa porovnávať s akousi cudzou ženou. Ďalej bude musieť pravdepodobne upraviť stravu – základná zásada: veľa bielkovín, málo tuku, jesť pravidelne: 5x denne, prijímať veľa tekutín, žiadne cigarety, alkohol. Viac: » www.muscle-fitness.tym.sk/index.php?kam=s... Cvičenie: na začiatok pre posilnenie odporúčam pracovať len s vlastným telom, t.j. vlastnou váhou – základné cviky: ruky – kliky, resp. ženské kliky, brucho – brušáky – rôzne – s pokrčenými nohami, so zdvihnutými nohami a pod., nohy: drepy, drepy naširoko, výpady, cviky na spevnenie zadku a pod. Dobre sa cvičí aj na fit lopte. Neskôr môže začať chodiť do fitka a cvičiť so závažím. Cviky na posilnenie jednotlivých partií sú základ, kopu nájdeš na internete. Osobne ešte odporúčam pravidelné plávanie – je dobré na chrbticu a posilní aj svaly na chrbte. A posledná dôležitá vec: pozitívny prístup. Cieľom vyváženého životného štýlu (zdravá strava, pohyb) je, aby bol človek v pohode, spokojný sám so sebou, nie sa stresoval. Cvičenie má prinášať radosť, nie depresie. Takže odkáž kamoške: hlavu hore, vytrvalosť a výsledky sa dostavia Držím palce.
@srnka8banana Joj,veľmi pekne dakujem strašne som rada,že sa niekto našiel a takto mi poradil všetko jej odkážem ešte raz VELMI PEKNE DAKUJEM ) strašne si to vážim a hlavne pomôžem kamarátke a ešte ju aj poteším ešte raz VĎAKA MOC!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
..a to Ti neviem povedať, mne sa to ľahšie kreslí, ako dosahuje .
ked bude cvicit aspon 3-4 krat do tyzdna hodinu a zdravo jest (hlavne bielkoviny kvoli svalom), tak sa jej urcite podari dosiahnut podobnu postavu
(jedine, že by bol kreslený, tam to možné je
nech sa kamoska nevzdava, taka postava za to stoji
@cicatrix masivnych? ved svaly su to, co by nemalo cloveku chybat a neda sa hovorit o masivnosti, ked ma niekto vypracovane pevne telo...masivnost je, ked ma niekto haldy tuku a spekov
stale nechapem pohlad ludi na svaly...asi by chceli byt radsej mlandravi, nez pevni...
Dobre vsetko jej odkazem. Velmi pekne dakujem este raz.
@momoglamorous ja som mala na mysli ten stav, ked clovek prestane po rokoch cvicit a svaly nejako opadnu a ostane mu len taka masivna mlandrava postava. kym cvici je to v pohode, ale ked sa s tym potom rozhodne seknut (alebo nedajboze s tym musi seknut kvoli zdravotnym dovodom) tak sa uz neda vratit do povodneho stavu. a ako vieme, ludia vekom menia nazory a niektore veci sa potom uz nedaju vratit.
@evandzelin a este jej skus odporucit uplnu zmenu jedalnicka, ak ju este nepodstupila, to dokaze tiez velmi pomoct.
Ale inak dakujem.
Ahoj, ak chceš kamoške naozaj pomôcť, v prvom rade nech vyhodí, zničí, spáli, whatever tú fotku. Nemá zmysel naháňať sa za nejakou cudzou postavou z fotky ako za pomyslenou modlou. Je to somarina, lebo takú postavu nikdy nemusí dosiahnuť. Namiesto toho, nech odfotí svoju postavu a vyznačí na nej partie, ktoré chce spevniť a vyrysovať. Zároveň si po pár mesiacoch môže skontrolovať zmeny a bude spokojnejšia než neustále sa porovnávať s akousi cudzou ženou. Ďalej bude musieť pravdepodobne upraviť stravu – základná zásada: veľa bielkovín, málo tuku, jesť pravidelne: 5x denne, prijímať veľa tekutín, žiadne cigarety, alkohol. Viac: » www.muscle-fitness.tym.sk/index.php?kam=s... Cvičenie: na začiatok pre posilnenie odporúčam pracovať len s vlastným telom, t.j. vlastnou váhou – základné cviky: ruky – kliky, resp. ženské kliky, brucho – brušáky – rôzne – s pokrčenými nohami, so zdvihnutými nohami a pod., nohy: drepy, drepy naširoko, výpady, cviky na spevnenie zadku a pod. Dobre sa cvičí aj na fit lopte. Neskôr môže začať chodiť do fitka a cvičiť so závažím. Cviky na posilnenie jednotlivých partií sú základ, kopu nájdeš na internete. Osobne ešte odporúčam pravidelné plávanie – je dobré na chrbticu a posilní aj svaly na chrbte. A posledná dôležitá vec: pozitívny prístup. Cieľom vyváženého životného štýlu (zdravá strava, pohyb) je, aby bol človek v pohode, spokojný sám so sebou, nie sa stresoval. Cvičenie má prinášať radosť, nie depresie. Takže odkáž kamoške: hlavu hore, vytrvalosť a výsledky sa dostavia Držím palce.