No...už pár dní ma bolí pravá bradavka, mám 14 a dnes som si všimla začervenanie okolo bradavky a zvečšeniežlazy..naozaj to velmi bolí ...prosím pomoc, stretli ste sa s tým? naozaj potrebujem vedieť o čo ide ...len seriozne odpovede..vdaka ..
@sevvas no kedze je tu kazdy doktor tak urcite ti poradi to skor ked napises do googla otazku tak nieco najdes, ale nerob to bo prve co vyhodilo presne podla tvojho opisu by ta nepotesilo, tak sa radsej nestras a bez k lekarovi budes mat istotu neries to na nete, moze to byt vsetko mozne a moze to byt doslova nic a prestane to same, rakovina boli v poslednom stadiu cize to nebude ostatok ti povie lekar, takze zajtra nech si v cakarni
Ono to môže byť puberta. Asi ti akoby "dospievajú" bradavky a potom ich už budeš mať aj tvrdšie (hlavne keď sa vzrušíš)
Niekoho to vôbec nebolí a niekoho hej. Napr mňa keď som mal asi 12-13 dosť bolela jedna bradavka tiež a potom to samo prešlo tak som si furt vravel že to bolo určite pubertou
@kittan aj ja som si myslela ..lenže mňa bolí len jedna ..:/ jasné že pôjdem k doktorovy..v pondelok alebo v utorok, ak sa mi to dovtedy nezlepší dúfam že to nebude nič vážne..preto som sa aj pýtala tu, pretože na googli sa to všetko s bolesťami bradaviek spájalo s tehotenstvom a to sa mňa netýka
prosím ťa, máš len 14 a už na aké choroby myslíš? hlavne neštuduj žiadne fóra po internete, lebo zachvíľku si nájdeš symptómy na hento, na tamto, až dojdeš k záveru, že už asi umieraš normálne - si vo vývoji, rastie ti telo...neviem čo to máš za bolesť, ale aj mňa už všeličo bolelo a doktor ma poslal domov s tým, že je to len opuchnutá žľaza...nič mi na to nedal a za pár dní ma to samo prešlo...hlavne nestresuj, nemysli na žiadnu chorobu ( lebo si ju ešte privoláš) a ak sa to cez ten víkend nezlepší, navštív toho doktora...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Niekoho to vôbec nebolí a niekoho hej. Napr mňa keď som mal asi 12-13 dosť bolela jedna bradavka tiež a potom to samo prešlo tak som si furt vravel že to bolo určite pubertou
Doktor M.B»Sufurky
Ako doktor sa muim vyjadrit ak moj pacient potrebuje pomoc
Pisem aj knihu sci-fi takze som aj spisovatel ale beriem odteraz sa pod kazde forum podpisem ako Doktor M.B»Sufurky