@hectahdarippa oni sa zvyčajne dopĺňajú, baba má 15 rokov a je medzi kamarátkami za "cool čaju" lebo má staršieho a chalan čo si nevedel nikoho nájsť je rád, že má tú 15 ročnú
štve ťa, že si myslíš, že si mladá, došla si na to po roku a čo ma najviac udivuje, píšeš tu, že pri láske na veku nezáleží? tak na čo sa tu potom pýtaš, keď toto tvrdíš? asi bude u vás chyba niekde inde, ako vo veku
No a? Myslím si že je to v pohode keď sa máte radi. Aj ja som chodila s21 ročným. A to čo tu rozprávate že mladé čaje chcú byť in je podľa mňa blbost. Ja si napríklad neviem predstaviť vzťah s chlapcom v mojom veku. Neviem ale prídu mi taký ešte moc detinský.
aj ja som mala takéto problémy ked som mala 14 a on mal 19 a teraz sa na tom smejem a tiež boli rovnaké reakcie že to musí byť nejaký chudák čo si nemôže nájsť lepšiu ale opak bol pravdou
podla mňa ked sa máte rady tak na veku nezáleží ja ti jedno poviem ,vek nieje hlavnou rolou vzťahu a ked ho lúbiš tak si to nepokaz aj ja som nedávno hovorila že vek a na veku nezáleží ked sa lúbite !
Keď som mala 13, chodila som tajne s 22-ročným, a bolo to celkom fajn. Ale nevydržalo to dlho jednak preto, že to bolo tajne, a jednak preto, že málo času mal. ...takže, prečo nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
prečo je popis témy kratší ako stručný nadpis?
Nie,ked máš niekoho rád na veku nezáleži ..
To by si sa divil,čo sú dneska za trendy u 15tiek
vo veku inak problem nevidim, ak si sedite.. aj ked no, ja mam 16, priatel 19 a tiez si niekedy pripadam ako deticko
Keep calm , moje spolužiačky v tvojom veku chodia s dvadsiatníkmi a netankuje ich to ,ak si rozumiete a máte sa radi,vek je len číslo
Courtney Stodden + Doug Hutchinson
Nemáš za čo
Som vážne zdesený.