mám takú úlohu na 1 týždeň v škole nám zadali čo máme spraviť a každý dostal iné veci/programy lenže ja som dostal to že mám spraviť web stránku kde bude registrácia užívateľov,chat,a kalendár lenže má to byť niečo ako rezervačný systém online a mám tam d
ako nic v zlom, ale nakodis chat a registraciu uzivatelov a poondiaty priznak k jednotlivym "miestam-obrazkom" uz nie? bud si to odniekal okopcil a ani netusis co tam mas (a v tom pripade ti uz vobec nepomozem), alebo som ti uz pomohol (tym, ze som ti napisal, ze k jednotlivym obrazkom nahodis priznak obsadenosti, ktory budes prepinat)...
ja som vinikajúci programátor a bol som aj v španielsku v google poznám ich vívojové techniky a hocičo iné mám znalosti s HTML,XML,Javascript,PHP a tak aj SQL podľa toho čo potrebujem a učím sa aj Javu a C++ takže mi nehovor blbé reči len mi to neprišlo na um a už som to spravil a dostal som jedničku
@nwmsivihonit nic v zlom, ale nebol si akurat tak na » www.google.es/... ? netrapi ma, ze si "vinikajuci" programator, len by sa ti zislo trochu respektu, vychovy a pokory. A podla toho co pises, mam skutocne trochu obsiahlejsie znalosti a dovolim si povedat, ze viem co som napisal... ale gratulujem ti k "jednicke" ty guru...
btw, podla toho ako reagujes, tak sudim, ze poznam tebe podobneho cloveka... do mesiaca ho vyrazili z vysokej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
btw, podla toho ako reagujes, tak sudim, ze poznam tebe podobneho cloveka... do mesiaca ho vyrazili z vysokej...
"ani som sa nemusel nikoho nič pýtať hahaha"
lebo táto diskusia tu nie je hahaha