caute vsetci ....poterboval by som nejake rady ako vyriesot moj problem
poznam jednu babu no vlastne ani nepoznam iba z videnia velmi sa mi pacila a chcel som jej to povedat
bal som sa a uz som ju nevidel dlhsie a nasiel som ju na fb ( viem o nej vlas
v prvom rade si začni veriť...
ak nedokážeš mať pevnú vôľu bude to veľmi ťažké...
niekoho namotávať a potom sklamať je to najväčšie "chrapúnstvo" od človeka...
Jednoducho jej napis, mozes daco v tom zmysle, ze ty ju poznas, ona teba mozno nie a ze ju niekam pozyvas neboj, urcite sa tomu potesi.chlap ma byt chlap a musi prvy prejavit iniciativu, potom uz to bude na nej ako sa rozhodne, ci jej budes sympaticky. mne napisal jeden chalan na fb ohladom profilovky, ze ake zviera mam na nej, chvilku sme si pisali a ked ma pozval na kavicku, povedala som ok a isli sme
@matusss2108 jeb na nu. Fakt. Ak sa po dlhych dilemach odvazis a oslovis ju, povieš jej ze sa ti paci a podobne, tak ona povie čosi také ze "no môžme byť kamoši ale viac nie" a odvtedy sa ale s tebou nebude rozpravat a nebudete ani kamoši, a potom bude mať veľkú funny show s kamoskami kde bude vypravat príhody o tom ze jak zistila ze je do nej typek o ktorom ani nevie ze existuje...
Buď realista neni to tak ze aj ona po tebe tajne túži to len tebe padla do oka....
poviem ti tak..preco ju chces? lebo je pekna? vies kolko peknych babu je?
a tiez sa zamysli nad tym,ze ked je kocka,tak asi budes len dalsi chalan v jej zozname obdivatelov
ale ked uz sa rozhodnes jej napisat teda tak aspon sa odalisque od inych chalanov a nepozyvaj ju na kavicky a podobne picoviny
Najlepsie by bolo, keby si rozvinul nejaku konverzaciu a ak sa ukaze mentalne na tvojej urovni, tak az potom by som ju niekam pozyval. A musis zistit, ci je to romanticky typ, ktory ma rad take tradicnejsie rande, alebo nie je, cize skor by si ju nemal pozyvat, ale skor zavolat pokecat na nejaku akciu a pod. Ako vravi @8 fakt by som ju nepozyval na nejake kavicky a pod....zisti ake ma konicky a podla toho sa prisposob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak nedokážeš mať pevnú vôľu bude to veľmi ťažké...
niekoho namotávať a potom sklamať je to najväčšie "chrapúnstvo" od človeka...
Buď realista neni to tak ze aj ona po tebe tajne túži to len tebe padla do oka....
a tiez sa zamysli nad tym,ze ked je kocka,tak asi budes len dalsi chalan v jej zozname obdivatelov
ale ked uz sa rozhodnes jej napisat teda tak aspon sa odalisque od inych chalanov a nepozyvaj ju na kavicky a podobne picoviny