Mala som s priatelom už viackrát sex a každý bol chráneny a mešká mi menštruácia cca 4-5 dní . Kedže kondomy sa neorzrthrli aspon vtedy nie ked sa spravil. Doma som mala tento mesiac dosť velké problemy a taktiež stresujem kôli tomuto je možné že som teho
Roztrhli sa dvakrát ale jeden krát ani nebol vo mne .. a druhýkrát ešte sa nespravil ale roztrhol sa a ja som ho hned vybrala von .. a nič v nom nebolo
@nikoletadream Nabudúce zainvestujte do lepších kondómov, napríklad Durex (aj je to drahší špác). Také kondómy čo sa trhajú nie sú vôbec dobré. Aké si to mala? Tie dvanásťkusovky z Lidlu?
Máš 15? No ok, ale keď už mám sex tak som asi zrelá na to mať decko, nie? popr. máš brať antikoncepciu(ak ti teda nevadí, že je to to isté čo potrat, teda aspoň približne ) Šmárija, jak sa dnes niekto môže spoliehať na kondómy...
@nikoletadream 1.kupte kvalitnejsie kondomy(su lacnejsie ako plienky, kocik a dosrany zivot)
2. Myslim si ze je to normálne, zo stresu určite este ked budes stresovať s tym ci si alebo niesi tehotná, budes mat este vacsie stresy atd. ak si si tym istá, ze ta "nenapustil" tak sa ukľudni. Čím menej stresu, tym lepsie.
3. Ak sa nechceš takto stresovať kazdy mesiac, robte si dobre 'nepohlavne'. Nieje ve zlé ked neprší, aspoň kvapká.. Len aby tebe
že to sem vôbec dávaš, si z tebe aj tak všetci robia iba srandu, si to mala dať do nejakej poradne...ale to by sa sa najprv o takom niečom musela informovať, alebo ísť gynekológovi, ktorý by ti o takých portáloch povedal, že?
@neith74 no kupili sme taký baliček cez net durexov a tam su všeliake druhy aby sme vedeli ktorý najviac vyhovuje a medzi nimi su aj tie ale nemáme ich ešte odskušané tak ale dakujem za radu si milý
@nikoletadream Čo nechápeš na tom, že mať sex v 15 je dosť nezodpovedné? Písala si, že sa roztrhol dvakrát, tak keď už to bolo prvý raz si mala niečo robiť.(ako je jedno či v tebe nebol alebo bol, či tam niečo bolo alebo nie, ale asi sa chybička vloudila keďže sa roztrhol, mali ste to riešiť) Ako to si nebola ani u gynekológa predtým sa poradiť?
dievča, čo čakáš že ti tu povedia ? okrem výsmechu a rady nestresuj nič. Ani ti nič iné neostáva, len čakať a čakať. Meškať ti len tak môžu aj týždeň, to sa stáva.
až ti budu meškať dva týždne a budeš popritom grckať a mať nálady, to už sa môžeš stresovať
Ako to máme vedieť, my, keď to nevieš ty? Môže to byť čokoľvek. Kúp si test, budeš si na istom Môže to byť stresom, zmenou a môžeš byť aj v tom. Už len držať palce aby to dopadlo dobre a nabudúce treba vopred premýšľať. Resp skús s kondómom aj pharmatex
@nikoletadream Tak skúste trkať normálne, alebo si kúpte pevnejšie gumy, alebo väčšie gumy, ak má obrovského kara, čo nevie navliecť do obyčajných priemerných jahodových gúm -.-
@nikoletadream vela ludi ta tu kritizuje, ale podla mna je to od veci. lebo mne je celkom sympaticke, ze nepouzivas tabletky v takom mladom veku, ale na ochranu myslis a pouzivas kondom. kebyze nepouzivas ziadnu ochranu, tak by som sa necudovala, ked by do teba pindali. ale takto? niektori tuto na birdzi by sa uz fakt mali nad sebou zamysliet. O_o ........... a k teme. mozno ti to meska, lebo mas tie stresy. ja som raz mala stresy zo skoly, ked som pomaly ani nespala a kramy mi meskali 4 tyzdne. .... ale ked si niesi ista, tak si chod kupit tehotensky test. pre istotu.
@cathy ano, je to uplne super, ked uz mlade 14-tky do seba pchaju tabletky bez vaznejsich dovodov. iba preto, aby mohli sexovat jedna radost.
P.S. A z netu by som kondómy v živote nekupovala, aj keby ťa to vyšlo neviem ako úžasne lacne. Poškodiť sa môžu ľahko, "po záruke" môžu byť tiež a bohvie či sú to ozajstné Durexy a s kade vôbec prišli. Možností máš milión.
niekedy sa mi rozum zastaví nad touto komunitou ľudí, ktorí sa snažia silou mocou moralizovať, zhadzovať, urážať poprípade sa vysmievať
k téme, tu si rady nepýtaj, pretože vo väčšine prípadov sa normálnych komentárov nedočkáš a po ďalšie v tomto veku je normálne, že ti pár dní mešká, možno za to môžu aj tie stresy, ktoré spomínaš, počkaj pár dní a kj z toho nebudeš mať dobrý pocit, tak šup do lekárne po test alebo navštív lekára
@cathy prepac, ale ty jej zavidis, ze aj ty si taka stara a este si nesexovala? lebo inak si tvoje pindanie neviem vysvetlit. kedze ona ochanu pouzila (ano, aj kondom je antikoncepcia ked by si o tom nevedela) ....... k veci: neviem, ci si vystihla pointu toho, co som tym chcela povedat. vsimla si si niekedy aj ine fora? vacsinou sa tam baby boja, lebo nepouzili ZIADNU ochranu. ona mala aspon tolko rozumu a pouziva kondom. cize o nezodpovednosti sa tu neda hovorit. lebo ona bola zodpovedna a tu ochranu pouzila. na tvojom prispevku sa mi nepacilo, ze tu pises, ze si mala dat lieky, lebo akoby nepouzila ochranu. neviem, ci si v zivote citala clanky o tom, ze mlade baby zacinaju brat tabletky a potom ked maju 30 a chcu mat deti, tak nemozu. kebyze ma ta dana osboba nejake zdravotne problemy a tie tabletky musi brat, tak to je ina vec.
Nechcela som pindať, proste si to myslím. Ak jej guma praskla raz, mala to riešiť vtedy. Asi bol v niečom problém.
Možno to pramení z toho, že som tak bola proste vychovaná. Ak mám sex, som pripravená na následky, alebo sa snažím maximálne chrániť. (fajn, urobila to)Bolo mi hovorené, že nie je normálne sexuálne žiť v takto mladom veku. A ja s tým súhlasím. Ale ak tak nerozmýšľaš, nepochopíš ma. Nechcem sa hádať.
@cathy ja som bola vychovana tak, ze sexualne zijem od 20 takze viem, ze ti to pride blbe ked mlade baby sexuju. ale na roznych strankach sa tak dookola omiela o sexualnom zivote mladych a o ich zaciatkoch v 14, ze mne to pride, ze je uz asi taka doba. a nejako to neriesim a nestaram sa do nich. a ano, aj mne pride nezodpovedne, ked deti maju deti. ale tato tu osoba bola zodpovedna a ochranu pouzila. lebo myslela na tie nasledky. takze preto mi to pride dost blbe na nu nadavat, ze je sprosta. kebyze je sprosta, tak by nemala ani ten kondom. a beriem to ako uspech, ked taka mlada baba myslela na ochranu. prave preto, ako sa aj ty vyjadrujes, ze je mlada. a to je to. ze je mlada, ale aspon na to myslela. ........... len vezmi si to tak celkovo. vznika tu na birdzi kopec for, ku ktorym sa ludia nevyjadria k veci a o tom, co sa dana osoba pyta, ale ako prve ludia vzdy nadavaju a danu osobu najprv zhodia. ani ja sa nechcem hadat a dufam, ze si ma pochopila, ako to beriem ja. ......... lebo kebyze ti mam celkovo hovorit, ako sme boli vychodvani my, starsie rocniky, tak by si sa cudovala. je proste ina doba. je to blbe, ale je to tak.
tehotensky test ti da odpoved na tvoju otazku, my ti to tu zarucene isto enpovieme, ci si alebo nie si tehotna......btw. problem bude v tom, ze typek asi nevie ansadit kondom, precitajte si aspon navod ...ja ti nevim Karle, ale mne sa v zivote kondom neroztrhol a to pouzivam pomaly tie najlacnejsie
No super, nechcem aby toto vyznelo ako kritika, ale myslím, že chváliť dievča, ktoré má 15 rokov za to, že používa kondóm a nie tabletky typu hormonálna antikoncepcia je nemiestne... a myslím, že obavy by nemuseli byť, keby nebol ani sex v 15-tich -to je teda poriadne skoro ... A k riešeniu problému, meškanie 4-5 dní ešte nič neznamená, no to, že sa kondóm roztrhol a zdanlivo v ňom nič nebolo-keďže u muža dochádza k skrytej a menšej "ejakulácii" ešte pred tou "konečnou" ti ešte môže skomplikovať situáciu...Pri meškaní 10-12 dní (možno aj skôr) by asi bolo potrebné si urobiť tehotenský test...
podľa mňa je to tiež príliš skoro ..mali by sa v tom veku zaoberať inými činnosťami a vyzrieť, aj napriek tomu, dnešná doba je rýchla, v tomto sa nemajú kam náhliť.
@nikoletadream nic sa nedeje, som trosku starsia a kramy mi VZDY meskavaju, jeden az dva tyzdne, raz presne po maturitnom mesiaci mi cisto vynechal cyklus= stres. tak sa neboj a pockaj. mali ste chraneny styk a nic by sa nemalo diat. ak vsak nahodou nepridu do cca troch tyzdnov tak skus ten test
a este nechapem jak vam moze durex praskat O.o u nas to spoluziaci naplnia vodou hadzu to po triede a nepraskne.. ked si ho on nasadza, porp. ty mu ho nasadzas, skus stlacit tu vrchnu spicku nech v nej nie je vzduch..
@nikoletadream máš 15 rokov to znamená že máš nepravidelný cyklus.....preboha deti keď už je***te tak si aspoň niečo prečítajte či už o cykle alebo iných veciach a nepýtajte sa kraviny
Ostatné negatívne komentáre neberiem v úvahu kedže sa snažia zničiť moju osobu a nevedia prečo kedy a tak skoro
Každý má nato svoj názor kedy začať a kedy nie ja osm bohužial už začala s tým nič nezmením takže tak a stali sa aj horšie veci ako to že som začala zo sexom tak skoro ...toľko k tomu
a nad tým tehotenským testom uvažujem díky za rady
boha neviem čo t píšete ako je sex v 15-tich nejako extrémne skoro a čo ja viem čo, mne to pripadá už celkom normálny vek. A k veci: Ak tvojmu priatelovi praskol durex a rovno 2 krát tak si ho s ustotou nasadzuje zle. Nech si prečíta návod ktorý je v krabičke vložený a som si istý že prídete na to, čo robíte zle. Dokonca ani ak má nadmernu velkosť by nemal kondóm len tak prasknúť.
v tomto veku si kramy robia co chcu a chodia jak autobusy za snehovej kalamity. len pockaj aspon ten tyzden, no pokojne ti mozu hoc aj cely mesiac vynechat
@cathy A čo na tom,že si chce užívať? Je to jej vec a tu sa pýta len na normálnu radu. Každý je vychovávaný inak,aj mne bolo povedané,že v takom mladom veku sa nesexuje a čo sa zo mňa stalo...
@nikoletadream Nestresuj sa To ničomu nepomáha. Podľa mňa nie si tehotná,ak si si na 100% istá,že sa nevystriekal do teba.
Kondomy nie, lebo tvoj kar ma o nieco malo znehodnoteny pozitok ?!
Ale tabletky jej odporucas ?! WTF ?!
...Ani bohovy by som nedopustil aby zenska ktoru mam rad brala HAK... Dpc, sak to je strasne svinstvo, v daka tomu neskor ani nemusi otehotniet, ak raz bude chciet !
Kludne by som to porovnal so steroidmy tvl ...To su obrovske zmeny na hormonalnej urovni s ludskym telom...
Niektory k tomu pristupujete ako ku skittles
@nikoletadream ...A ked je tvoj typek taky borec, to si nevie dat vacsi pozor ?
Ak vie, ze sa vam trhaju kondomy, tak kupi lepsie.
Popripade sa nesnazi dalej inseminovat a da si odstup, ked to nanho uz pride
...Je tam toho, ze ti vyplachne oko spermatom, ale nebudes tehotna ...
No ak sa do teba neurobil, a on to urcite vie lepsie ako ty, tak nemusis vobec stresovat...
Ako uz bolo spominane, nie vzdy si podla toho zeny mozu nastavovat hodinky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
V pohode šukanie , ked stresujes pri tom , aj po tom
@cathy ty mas tiez rozumu na rozdavanie
a k tej cathy tiež jej dostatočne nechápem
2. Myslim si ze je to normálne, zo stresu určite este ked budes stresovať s tym ci si alebo niesi tehotná, budes mat este vacsie stresy atd. ak si si tym istá, ze ta "nenapustil" tak sa ukľudni. Čím menej stresu, tym lepsie.
3. Ak sa nechceš takto stresovať kazdy mesiac, robte si dobre 'nepohlavne'. Nieje ve zlé ked neprší, aspoň kvapká.. Len aby tebe
Neprestalo na 9 mesiacov kvapkať .
až ti budu meškať dva týždne a budeš popritom grckať a mať nálady, to už sa môžeš stresovať
@cathy ano, je to uplne super, ked uz mlade 14-tky do seba pchaju tabletky bez vaznejsich dovodov. iba preto, aby mohli sexovat jedna radost.
k téme, tu si rady nepýtaj, pretože vo väčšine prípadov sa normálnych komentárov nedočkáš a po ďalšie v tomto veku je normálne, že ti pár dní mešká, možno za to môžu aj tie stresy, ktoré spomínaš, počkaj pár dní a kj z toho nebudeš mať dobrý pocit, tak šup do lekárne po test alebo navštív lekára
Nechcela som pindať, proste si to myslím. Ak jej guma praskla raz, mala to riešiť vtedy. Asi bol v niečom problém.
Možno to pramení z toho, že som tak bola proste vychovaná. Ak mám sex, som pripravená na následky, alebo sa snažím maximálne chrániť. (fajn, urobila to)Bolo mi hovorené, že nie je normálne sexuálne žiť v takto mladom veku. A ja s tým súhlasím. Ale ak tak nerozmýšľaš, nepochopíš ma. Nechcem sa hádať.
a znova milion uplne retardovanych komentarov
btw mne sa nikdy nestalo zeby mi praskol durex...naucte sa spravne nasadzovat kondom...
Ostatné negatívne komentáre neberiem v úvahu kedže sa snažia zničiť moju osobu a nevedia prečo kedy a tak skoro
Každý má nato svoj názor kedy začať a kedy nie ja osm bohužial už začala s tým nič nezmením takže tak a stali sa aj horšie veci ako to že som začala zo sexom tak skoro ...toľko k tomu
a nad tým tehotenským testom uvažujem díky za rady
A či si tehotná? Podla toho čo píšeš asi nie
@nikoletadream Nestresuj sa To ničomu nepomáha. Podľa mňa nie si tehotná,ak si si na 100% istá,že sa nevystriekal do teba.
Čo sú to za durexy,ak praskajú?
Kondomy nie, lebo tvoj kar ma o nieco malo znehodnoteny pozitok ?!
Ale tabletky jej odporucas ?! WTF ?!
...Ani bohovy by som nedopustil aby zenska ktoru mam rad brala HAK... Dpc, sak to je strasne svinstvo, v daka tomu neskor ani nemusi otehotniet, ak raz bude chciet !
Kludne by som to porovnal so steroidmy tvl ...To su obrovske zmeny na hormonalnej urovni s ludskym telom...
Niektory k tomu pristupujete ako ku skittles
@nikoletadream ...A ked je tvoj typek taky borec, to si nevie dat vacsi pozor ?
Ak vie, ze sa vam trhaju kondomy, tak kupi lepsie.
Popripade sa nesnazi dalej inseminovat a da si odstup, ked to nanho uz pride
...Je tam toho, ze ti vyplachne oko spermatom, ale nebudes tehotna ...
No ak sa do teba neurobil, a on to urcite vie lepsie ako ty, tak nemusis vobec stresovat...
Ako uz bolo spominane, nie vzdy si podla toho zeny mozu nastavovat hodinky