Môj priateľ s ktorým som pomaly tri roky mi povedal že je to úbohe keď mám depresiu a že sa za mna za to hanbí a povedal mi že sa mám spamätať prosím poradte
@1 nemaj depresiu, nemaj kramy, zakaz v hlave aby ti rastli chlpy, to vsetko sa da ovplyvnit ._____________.
neviem co je za priatela toto =/ mozno ju mavas moc casto a potom je normalne ze mu to vadi.. predsa len, asi to prenasas aj nanho a mozno v takom vztahu uz nechce byt.. ak mu stale len kazis naladu a nema ti ako pomoct..
mozno ju tak casto nemavas a je netolerantny idiot.. kazdopadne jeho reakcia nebola pekna, ale nevieme okolnosti
myslíš skutočnú klinickú depresiu alebo depku? ako často ju máš? ako často a dlho mu o tom hovoríš? čo je to za človeka? ako na to obvykle reaguješ? aký je na teba vo všeobecnosti? a akú radu vlastne sakra čakáš? a prečo od nás, od ľudí čo ťa absolútne nepoznajú? prečo si nevypýtaš radu od neho, keď znie ako keby mal riešenie? (posledná veta či už myslená normálne alebo ironicky)
@12pusinka16 rivotril je piča, dočista ťa to vytre, ale na emócie to nemá žiadny vplyv, môžeš zožrať 20mg a síce budeš dofetovaná ale depku budeš mať ďalej
@lovecrossed pre vlastne dobro..daj sa rychlo dokopy...a svojmu priatelovi to vytmav..nemoze ti predsa take hovorit ze sa za teba hanbi...to akoze o 10 rokov ti povie, ze spavam s inou bo mas depky?..vyplachni mu zaludok a poriadne...drzim palce..
poradit ohladom depresie ti moze fakt len doktor a ohladom tvojho chlapa asi tolko ze bud je to debil alebo uz tie tvoje neustale depky proste nezvlada a rupli mu nervy...v tom druhom pripade sa mu nemozes cudovat lebo co je moc to je moc aj na cloveka co ta miluje...
kazdopadne mala by si zajst k odbornikovi a zacat svoj problem riesit
@lovecrossed na prvy pohlad by som ho poslala do prdele... ale ako pisu ludia nizsie... ak ju mas stale a nic s nou nerobis.. tak sa ani necudujem, ze mu to vadi a hentak reaguje ...
a tiez by sa zislo pomenovat depresia... nenapisala si v com mas problem .. tazko ti tu niekto pomoze si myslim s tymto .. malo rozpisane sa mi to zda ...
Tak keď povie toto tvoj frajer nemáš dôvod už s ním byť. Nie je to nič hrozné ,veľa ľudí ma psychické problémy. Prvom rade by som sa to snažil s tebou riešiť a pomáhať a nie toto....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Rozchod
neviem co je za priatela toto =/ mozno ju mavas moc casto a potom je normalne ze mu to vadi.. predsa len, asi to prenasas aj nanho a mozno v takom vztahu uz nechce byt.. ak mu stale len kazis naladu a nema ti ako pomoct..
mozno ju tak casto nemavas a je netolerantny idiot.. kazdopadne jeho reakcia nebola pekna, ale nevieme okolnosti
Pytas sa na take veci ludi, ktori sami nemaju dost odziteho, aby ti vedeli pomoct. (v tomto pripade hovorim aj o sebe... 3 rocny vztah som este nemal)
2. co je este horsie, nedokazes poskytnut ani dostatocne mnozstvo informacii na to, aby si clovek spravil aspon aky-taky obraz o situacii
Normalne chod za psychologom, to nie je ostuda... povedz mu vsetko uplne vsetko a on ti poradi.
too few information.
myslíš skutočnú klinickú depresiu alebo depku? ako často ju máš? ako často a dlho mu o tom hovoríš? čo je to za človeka? ako na to obvykle reaguješ? aký je na teba vo všeobecnosti? a akú radu vlastne sakra čakáš? a prečo od nás, od ľudí čo ťa absolútne nepoznajú? prečo si nevypýtaš radu od neho, keď znie ako keby mal riešenie? (posledná veta či už myslená normálne alebo ironicky)
odo mna sa napriklad priatelka koli svojim depkam odstahovala a mozno sa nepristahuje ...
hlavne sa daj dokopy a navstiv psychologa ...
verte nieje to nic prijemne byt s osobou co ma depku furt a stale a dookola ... chce to hlavne rozpravat co? preco? ako? ...
zalezi od vsetkych situacii mozno to myslel v dobrom aby si sa dala dokopy aspon koli nemu ... ale tak nesudte vsetci ...
drzim paluchy
kazdopadne mala by si zajst k odbornikovi a zacat svoj problem riesit
a tiez by sa zislo pomenovat depresia... nenapisala si v com mas problem .. tazko ti tu niekto pomoze si myslim s tymto .. malo rozpisane sa mi to zda ...
ale to ze sa za teba hanbi? to sa mi nepaci
Ale toto len naznačuje ,že sa nehodíte k sebe.