ale nie ja som nemislela ze mi robi v audaciti problem nahravat len chcem nieco lepsie a dakujem vsetkym co mi radite a chcem vas este poprosit mozete skopirovat tu stranku kde sa to stahuje ked mate stym skusenost lebo nechcem narazit na virus
rovno si nainstaluj teamviewera a aj ti to nainstalujem cracknem spustim a aj ti rovno povysavam pc a kupim mikrofon aj si spravim vodicak kupim auto a ta odnesiem vonku kde to chces nahravat ti kupim zmrzlinu spravim bodyguarda a potom ti nastriham to co si chcela nahrat aj ti to dam do videa ktore ti natocim zrenderujem dame na to ochranne znamky zaplatim reklamu a prava a dame ti to do predaja
no a aby som bol aj kus uzitocny tak na nahravanie z mojho Shure mikrofonu pouzivam soft AD Sound Recorder, ale link ti tu davat nebudem lebo by to bol warez
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A ako nemôžeš vedieť nahrávať v AudaCity ? ..Však to je úplne banálny, jednoduchý program... Tam nie je čo nechápať ..
Zapojím mikrák (poprípade ho ešte ponastavujem), stlačím record(to je ten červený kruh a nahrávam.. A tam už hore jak máš effects si to
ALe Adobe Audition je
woooooow, to je ale zložité....