Potrebujem Notebook do 800-1000 eur na vysoku skolu. uhlopriecku by mohla mat 39 cm. rozmyslal som nad sony vaio . no neviem cital som kladne ale aj negativne recenzie . Prosim poradte nemusi byt od sony diky moc.
osobne vlastním Sony Vaio...niekto povie - škoda platiť o 200€ viac za značku, ja však nesúhlasím...prestíž, štýl a dlhoročná spoľahlivosť - to neposkytuje skoro žiadny výrobca okrem Dell-u, aj to v prípade drahších notebookov...tiež je známe že Sony Vaio sú u notebookov nekorunovaným kráľom, takže ja by som o inej značke ani nerozmýšľal...
@birdzchalan mám Sony VAIO VPCF23P1E/B.CEZ i7 - 2670QM...osobne som s ním nadmieru spokojný, a nemusím sa báť že sa na ňom niečo pokazí, pretože notebooky Sony sú proste špica...Ak by sa predsa len pre Sony Vaio nerozhodol, odporúčam značku Dell...rozhodne sa vyvaruj značkám Acer, Asus, Bell-Parcard, Apple, HP...prinajhoršom by som vsadil na Toshibu, pretože za posledné roky urobila výrazný pokrok...
@fxx smiem vedieť prečo si to myslíš? pretože ja mám so značkou MSI výborné skúsenosti, nehovoriac o jej výbornom hodnotení u mnohých užívateľov notebookov tejto značky ako aj znalcov danej problematiky...
@wayne akoze nechce sa mi teraz o tom googlit ale fakt som na MSI este nikdy nic dobre nepocul ani necital,aj podla hodnoteni uzivatelov na nete je to najvacsi bullshit ever
ja by som povedal že na vysokú školu radšej nejaký ultra book je to kompaktné estetické a šikovné trebárs tento
» www.alza.sk/samsung-530u-d2... a dostaneš k nemu aj veľký LED televízny monitor s full hd a HD DVB-T tunerom - ja som si ho kúpil a som nadmieru spokojný
@wayne dvaja kamoši si kúpili MSI a obom do polroka odišiel čiže asi tak...
SONY sú kvalitka ale asi najskôr by som kúpil HP, ASUS môžu sa mi pokaziť tak sito ako aj SONY a sú lacnejšie ale to je už vec uvažovania každého z nás
@patricino hm, tak teraz už neviem, nikdy som s nimi nemal zlé skúsenosti, no možno som mal len tie šťastné kusy...
HP by som nekupoval pretože firma plánuje ukončiť výrobu notebookov a počítačov a prechádza do výroby softwaru, takže aby neboli problémy s náhradnými dielmi či poprípade tunningom notebooku...
čo sa týka značky Asus - tie modeli so stereom Bang&Olufsen vyzerajú vábivo, na filmy a hudbu sú určite skvelé, ale Asus nikdy neposkytne človeku takú prestíž a reputáciu ako Sony Vaio...
@patricino ten ktorý chcel radu mal cenové rozpätie medzi 800-1 000€ čo je dosť veľa...
všetko záleží samozrejme aj od daného kusu ktorejkoľvek značky, no sú určité štatistiky a tie nepustia - notebooky Sony sú najmenej kazivé a najviac spoľahlivé...
to máš to isté ako so spoľahlivosťou áut - i keď záleží aj od konkretneho modelu nejakej značky, štatistyky ktoré sa vedú nepustia, sú menej kazivé značky, ale aj viac...
@birdzchalan ak chceš odolný notebook zameraj sa na značku Panasonic - tam za cenu okolo 2 500€ dostaneš notebook ktorý zvládne výbuch granátu...
k tomu tvojmu počutiu - počul si zle...kvalitou spracovania je Sony Vaio jednotka...ale kľudne si kúp nejaký plechový Asus - okrem prehrievania sa ničoho lepšieho nedočkáš...
@wayne diky moc ja uz od zaciatku som si pozeral len od vaio ale kvalitu somrozoznal v porovnani tak , ze jeden mal viac giga niecoho ako ten druhy . chcem poriadny notebook na VS a urcite dam na nazor ludi lebo ja sa v tom nevyznam . diky bro
@birdzchalan sony maš good, to je taka zlata stredná cesta, asus máš zasa lepší výkon/cena, lenovo alebo toshiba je fayn, na HP/ACER/MSI a podobne ntb zabudni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ty sa opovaz za taku cenu kupit nieco s 1366x768!
ak nie sony tak napriklad
» www.alza.sk/msi-ge620dx-457...
» www.alza.sk/19-ecg-19led203...
» www.alza.sk/lenovo-thinkpad...
a samozrejme, zabudol som na značku MSI - je dosť kvalitná, uprednostnil by som ju pred Toshibou...
každopádne by som ho pred značkou Sony alebo Dell neuprednostnil...
» www.alza.sk/samsung-530u-d2... a dostaneš k nemu aj veľký LED televízny monitor s full hd a HD DVB-T tunerom - ja som si ho kúpil a som nadmieru spokojný
SONY sú kvalitka ale asi najskôr by som kúpil HP, ASUS môžu sa mi pokaziť tak sito ako aj SONY a sú lacnejšie ale to je už vec uvažovania každého z nás
HP by som nekupoval pretože firma plánuje ukončiť výrobu notebookov a počítačov a prechádza do výroby softwaru, takže aby neboli problémy s náhradnými dielmi či poprípade tunningom notebooku...
čo sa týka značky Asus - tie modeli so stereom Bang&Olufsen vyzerajú vábivo, na filmy a hudbu sú určite skvelé, ale Asus nikdy neposkytne človeku takú prestíž a reputáciu ako Sony Vaio...
popravde ak mi treba notebook na štúdijne účely seriem prestíž a reputáciu ale idem po cene
všetko záleží samozrejme aj od daného kusu ktorejkoľvek značky, no sú určité štatistiky a tie nepustia - notebooky Sony sú najmenej kazivé a najviac spoľahlivé...
to máš to isté ako so spoľahlivosťou áut - i keď záleží aj od konkretneho modelu nejakej značky, štatistyky ktoré sa vedú nepustia, sú menej kazivé značky, ale aj viac...
k tomu tvojmu počutiu - počul si zle...kvalitou spracovania je Sony Vaio jednotka...ale kľudne si kúp nejaký plechový Asus - okrem prehrievania sa ničoho lepšieho nedočkáš...
pozri a prečítaj si túto oficiálnu stránku notebookov Sony Vaio a pochopíš : » www.sony.sk/hub/kvalita-vai...