aky je medzi pravym EMO stylom a gothic rozdiel? nemyslim teraz, pravda, na vonkajsok...myslim na vnutorne citenie toho ktoreho cloveka...totiz, kamoska je gothic a ja som emo a myslime prakticky rovnako-obe sme uzavrete, mame "svoje" svety, sme samotarky
boze prestante jasne ze mozu byt dve samotarky kamosky ....tu nejde o to ako sa chowa ten co pocuva emo ae ci sa tak citi..a ni nejde o to ci tak wyzera abo nie.-...proste citi sa tak pocuuwa taku hudbu a wobec tu nejde o oblecenie...a ani io rezanie zil to uz wobec nei to je dnesny pozersky vykrik..emo pozer kids..tak nereste ci su kamosky abo ne poddla mna by aj tak sa zbalznili kebyze su stale sami a s nikym nekomunikuju...ja som emo a mam kopec kamosow bez nixc by osm neprezila tak to nereste lasky moe jo? diiiiq setkyx was loobim
Nevsimaj si tie blbe poznamky...zasa niekto nevie o com sa tu diskutuje...
no ano,emo ja oblieka wacsinou podla nalady...ak je smutny,da si cierne handry(to je takmer vzdy) a ak sa stalo nieco dobre(emaci beru svet trochu inak)tak si da aj ruzovu
gothic nosia privesky charkteristicke len pre gothic...
je v tom vlea rozdielov...ale nechce sa mi pisat xD
mate rozum?... to co je za otazku ze ci je goth a emo to iste?... je to nieoc uplne rozdielne... ked uz nehccem nadavat na emakov... tak to co si etraz hovori emo nieje ani emo... povodne emo boli nieoc celkom ine a to co je dnes je len nieco na co sa hra par ludi ktori nevedia kam sa zaradit...a goth je neico celkom ine.. co si myslite ze staci si na seba dat len korzet alebo pentagram namalovat sa na cierno a uz ste goth?... to vobec nieje o tom..a ak si to myslite ste ubohe trosky ktore su ovplyvnene touto hnusnou dobou a vsetko beriu len z pohladu co ma kto oblecene.... goth je filozofia.... nie krvave obrazky.. to je uz pootm umenie.... spamatajte sa a ked chcete nieco porovnavat tak si pindajte vtedy ked o tom nieoc viete .. tieto prachsproste reci su fakt trapne
SUHLASIM SO ZABEUSOM, STE DIVNE, NECHAPEM AKO SA MOZE EMO BAVIT S GOTHIC A ESTE MAT K TOMU AJ PODOBNE NAZORY! ASI BY VAS MALI ZAVRIET NIEKAM DO LABAKU A ROBIT NA VAS POKUSY LEBO TOTO JE DIVNE, CO AK MATE NEJAKU CHOROBU?
nanana ja som taka ja hentaka a co do toho pleties styl? ved to je uz uplne odveci, zato ze ja som niekedy na par minut smutna tak som emo? a potom ked mam na sebe nejake cierne tricko, som satanistka ved to je smiesne
emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck emo is fuck
kebyze obe viete co vyznavate tak sa o tom jednoducho mozete porozpravat a mas rozdieli ... ked chces daco vyznavat v tvojom pripade emo tak si zisti aspon co to je , tolko z mojej strany ... nicite tomu stylu meno a samotny neni taky zly ... ble ble zly casopis "IN"
No nenavidim EMO...pretoze si ublizuju ked nemusia a nemali by...ale tak niektore tracky su dobre...ale len my chemical romance...ine su ble...bez urazky
Goth mi príde viazaný skôr na obdobie, ekdy sa ľudia separovali podla majetku... i keď v tejto dobe je to skôr na mieste poevdať na kruhy... kruh blízkych, kruh vzdialených priateľov a kruh tých ktorých mám na háku.
Emo je skôr založené na emocionálnom vyjadrení. ZAkričím keď mám chuť kričať, je to sloboda emóciám, možno to je protest proti dnešnej spoločnosti, ja osobne mám sám pocit, že keď som bol mladší, zoznámiť sa s niekým nebol až taký problém. Ak ťa zaujalo čo som napísal, napíš mi e-mail alebo správu. Trochu viac sa rozpíšem a vysvetlím.
boze...emo je pekny styl, ale niektory mlady ludia chcu mat tento styl, niekde citali ze takyto ludia su zvycajne samotari tak aj oni budu je to chore..podla mna tento styl nieje o tom ze je clovek samotar a vsetky tieto kraviny...kazdy ma svoj styl...a kazdy si ho vysvetluje po svojom
a preco by nemohlo emo a gotic rozmyslat rovnako??..preco thak hrozne riesite tie styly??kazdy by mal byt sam sebou a tym ako sa citi... ak sa citim na emacku preco by som nou nemohla byt...len nechapem preco to tak hrozne vadi okoliu abo napr inim stylom ako je hip hop..punk..myslim ze keby napr. nejaky hip hoper vstupil do seba a zamyslel sa nad tym aky je mosno by zistil ze sme v mnoho veciach podobny...thak preco to vseci odsudzuju
tie emo decka absolutne netusia co emo vobec znamena a kazdy emak ktoreho poznam je pozer. pretoze emo same o sebe je pozerstvo. chces byt emo a nemas ziadny problem? tak si ho proste vymysli!no a co ze mas normalnu rodinu a zivot,treba si to skomplikovat,ved som teen age a predsa nikdo mi nerozumie,dostatocny dovod aby si emacik kreslil fixkou ciarocky na zapesti. je pravda osoba starsia ako 17 rokov trpiaca emo silenstvim nebola este na tomto svete videna. a viete..ked uz sme pritom a viem co hovorim,clovek,ktory ma v zivote naozajstve problemy a rano vstane do noveho dna absolutne neriesi ci mu cierna ofinka pada do oka pod 45 stupnovym uhlom a ci je dokonale vystajlovany. emo ludia zobudte sa. vsetkym ste na smiex a o take 2-3 rocky emacik co toto citas budes aj sam sebe. nuz je to tak. I used to be looser as well.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jedny nosia ciernejsie oblecenie a satanisticke privesky a dalsi cez oci ofinku a v kabelke ziletky (holit sa treba, aj v zime)
to ze rozmyslate rovnako neni nic divne, omg a vobec to nemusi zalezat od stylu oblecenia a hudby
a emo a goth nie su az tak vzdialene
divnejsie by bolo kebyze myslis rovnako ako zhuleny kamos co fici na regge
ale aj tak si nemyslim ze zalezi na style ale na cloveku
Inac neviem co potom dievca samotarka ako ty hlada na birdze ? Preco tu diskutujes s inymi ludmi ked si samotarka a uzavreta v svojom svete ?
Nech vam nejebe, spamatajte sa. Kde su tie casi ked chceli byt vsetky baby barbini na vzor Britney Spears
To sa mi osobne pacilo viac
no ano,emo ja oblieka wacsinou podla nalady...ak je smutny,da si cierne handry(to je takmer vzdy) a ak sa stalo nieco dobre(emaci beru svet trochu inak)tak si da aj ruzovu
gothic nosia privesky charkteristicke len pre gothic...
je v tom vlea rozdielov...ale nechce sa mi pisat xD
v goth sa hlada krasa v tom "temnom" a taaak,z tej druhej odvrhnutej strany.. .
emo je kokotina co nevie co ma robit,k nicomus a nehodia tak sa raz ku tomu stylu pridaju,potom ku tomu.. .
dnes ked je dakomu trapne byt emakom tak sa prehlasi za velkeho gotha.. .pravych je podla mna naozaj velmi malo.. .
ci by si urobila potom??? zmenila by si ty alebo tvoja kamoska pocity,narozy a cele spravanie len preto aby ste boli ...ehm prave?!
nanana ja som taka ja hentaka a co do toho pleties styl? ved to je uz uplne odveci, zato ze ja som niekedy na par minut smutna tak som emo? a potom ked mam na sebe nejake cierne tricko, som satanistka ved to je smiesne
BODAJ BYÏ VAS SKAROLO DO JEDNEHO
goth neni o samotárstve! ani o depresiách spamätajte sa!
emo je len vybrakovaný štýl! praví emaci vyzeraju jak totalni buzici!
satanismus a goth maju niečo spoločné ale nieje to pravidlom
gothic hlavne o hudbe ale zároveň aj nieje
!!!!!!!!!!!!!
(green)PEACE 4 ALL
Emo je skôr založené na emocionálnom vyjadrení. ZAkričím keď mám chuť kričať, je to sloboda emóciám, možno to je protest proti dnešnej spoločnosti, ja osobne mám sám pocit, že keď som bol mladší, zoznámiť sa s niekým nebol až taký problém. Ak ťa zaujalo čo som napísal, napíš mi e-mail alebo správu. Trochu viac sa rozpíšem a vysvetlím.