Aky neobvykly jav tu u nas na Slovensku. Zaujimave vsak je ze sa tento druh fobie vyskytuje u ludi bez ohladu na to ake maju vzdelanie a p.
Liecenie je jednoduche. Natrhaj si kazde rano za hrst travy z travnika niekde pod bytovkou, moze byt aj zlta, jedno ci od slnka . . . poriadne pozuj . . . ak ju neskor vyplujes z usmevom a slovami "tak zle na tom este niesom" . . . liecenie zabera :p
@takemeaway no ty musíš byť nejaka mediálna hviezda s mega príjmom, hovno vieš čo je veľa robiť a malo zarobiť alebo stále vyciciavač rodičov!
@stage a ty kde žiješ, nevieš koľko je nezamestnaných na našom krásnom slovensku "inteligencie"?
@matheusko daj si to patentovať a chudoba a nezamestnanosť sa na Sovenskú zníži a dr. pandora Radičová ťa vyznamená vysokým štátnym vyznamenaním - rádom suchého sena!
@milos111 nevedel som, že tu hovoríme o nezamestnaných. nezamestnaní nepoberajú plat, ale podporu! ale inak rátam, že z tých 12% nezamestnaných je tak maximálne 1% inteligencie.
Väčšina Ti len bude pičovať, ako sa majú zle miesto toho aby dvihla riť a niečo pre seba alebo svoju kariéru urobili.
Ideš pekne príkladom, napríklad aj tým, že prídeš na ŠTUDENTSKÝ portál, bedákaš so svojími kravinami a potom sa ešte obuješ do ostatných, že vlastne hovno vedia.
@mayo ty Ježiš Bohov, je to húmorná téma, nauč sa čítať! a ja študuje a popritom aj robím, nemám takých zadzobaných rodičov ako tý že kokot robíš a len vyrívaš, jeb na mňa a strč sa do .....
Normálne otvor oči a čítaj tie pičoviny po sebe. Nechápem, že sa nehanbíš za seba. Prídeš tu bedačiť, že Ti málo platia, navážaš a do ľudí a tváriš sa, že ide o humor?
Toto je sranie si do huby.
Úplne najlepšie na Tebe je to, ako máš stále pravdu.
Ja niesom paštekár, som východniar.
Vieš, občas sa sťahujem z mesta do mesta. Kvôli možnostiam a práci, aby sa zo mňa nestal skysnutý sedlák, ktorý len pičuje po večeroch v krčme, že mu málo platia.
@milos111 jediny pastekar vyjebany som tu ja!!! Tak prid z tej Bojnice do pice Bratislavy a mozes robit šmelinu a zarobit si viac jak kokot v jednote alebo sa bojis? Budem sa chvastat jak pravy pastekar, ale moja prva vyplata na brigade bole ked som mal myslim 18 - 17 000 Sk na ruku. Kto kurvy nejbe, nema to som si vtedy povedal dnes to uz neplati plac a zavid!
@tunidlo neviem čo mate všetci s tým, keby som sa bol viac učil!
ja chodím na dopravnu do Žiliny a popritom makam v jednej firme v Bojniciach, kde aj bývam, nemám to šťastie, že rodičia by boli zaperený, je to humorna téna na fóbie a ste ma tu skoro zabili!
@lubobs tiež ho mám rád a proti @mayo -vi nemam nič osobne, ma tak isto názor na život ako ja a posekať sa neznamená, že si nemôžme vymeniť názor a hneď by som ho zabil, ja ho nezatracujem je tak isto slobodný človek ako ja!
@james144 už som to tu 100x napísal, že som volil SNS a voliť môžem koho chcem, je demok......
Napríklad pomerne málo dôležitú gramatiku, trochu dôležitejšie schopnosť usudzovať a uvažovať na základe argumentov a ešte dôležitejšie, správať sa ako človek ... Myslím, že minimálne birdz by sa ti za toto naozaj zavďačil ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Liecenie je jednoduche. Natrhaj si kazde rano za hrst travy z travnika niekde pod bytovkou, moze byt aj zlta, jedno ci od slnka . . . poriadne pozuj . . . ak ju neskor vyplujes z usmevom a slovami "tak zle na tom este niesom" . . . liecenie zabera :p
@stage a ty kde žiješ, nevieš koľko je nezamestnaných na našom krásnom slovensku "inteligencie"?
@matheusko daj si to patentovať a chudoba a nezamestnanosť sa na Sovenskú zníži a dr. pandora Radičová ťa vyznamená vysokým štátnym vyznamenaním - rádom suchého sena!
. . . podporu kazdy nedostane :p
makam na projekte od vidim do nevidim a medzi tym som si vsugeroval do hlavy že dostanem zaplatene len pár euro
Väčšina Ti len bude pičovať, ako sa majú zle miesto toho aby dvihla riť a niečo pre seba alebo svoju kariéru urobili.
Ideš pekne príkladom, napríklad aj tým, že prídeš na ŠTUDENTSKÝ portál, bedákaš so svojími kravinami a potom sa ešte obuješ do ostatných, že vlastne hovno vedia.
A Ty vieš? Tvoj nízky plat, Tvoj problém.
Si úplne serieš do huby, stále kecáš niečo iné.
A "živia Ťa rodičia" u mňa neplatí.
a čo kecám niečo iné? ty si akési zázračné decko?! paštekár pojebkaný.........
Normálne otvor oči a čítaj tie pičoviny po sebe. Nechápem, že sa nehanbíš za seba. Prídeš tu bedačiť, že Ti málo platia, navážaš a do ľudí a tváriš sa, že ide o humor?
Toto je sranie si do huby.
Úplne najlepšie na Tebe je to, ako máš stále pravdu.
Ja niesom paštekár, som východniar.
Vieš, občas sa sťahujem z mesta do mesta. Kvôli možnostiam a práci, aby sa zo mňa nestal skysnutý sedlák, ktorý len pičuje po večeroch v krčme, že mu málo platia.
Typický ficovolič.
a vysťahuj sa najlepšie do vietnamu tam takých ako ty budú na rukách nosiť a možno ťa zvolia aj za kráľa nejakého kmeňa ty mudroško
Keď tak chceš ber ma ako zázračne decko, lebo si úplny zakomplexovaný chudák podľa toho čo píšeš.
Podľa mňa sa raz obesíš zo svojho zúfalstva.
nevidím ani zmysel tejto diskusie ani logiku v tvojich slovách...
suhlasím s @mayo -m, tvoje vystúpenie bolo úbohé
urob nám láskavosť a už si neser do huby
končím debatu, toto nemá zmysel
nakoniec sme zistili, že to nemá zmysel
ďakujeme
K veci tí čo vedia čo chcú a robia pre to maximum sa uplatnia vždy a žiadnu podobnú fóbiu nikdy mať nebude.
Áno, nezamestnaná je aj inteligencia ...
A aj keby si mal byť nezamestnaný, myslím, že minimálne väčšina užívateľov Birdz by bola veľmi rada, keby si sa bol býval trochu viac učil ...
Aj inteligencia je nezamestnaná, ale keď už nie je nezamestnaná, až také nízke platy nemá ...
ja chodím na dopravnu do Žiliny a popritom makam v jednej firme v Bojniciach, kde aj bývam, nemám to šťastie, že rodičia by boli zaperený, je to humorna téna na fóbie a ste ma tu skoro zabili!
@lubobs tiež ho mám rád a proti @mayo -vi nemam nič osobne, ma tak isto názor na život ako ja a posekať sa neznamená, že si nemôžme vymeniť názor a hneď by som ho zabil, ja ho nezatracujem je tak isto slobodný človek ako ja!
@james144 už som to tu 100x napísal, že som volil SNS a voliť môžem koho chcem, je demok......
Učiť si sa toho mohol viac ...
Napríklad pomerne málo dôležitú gramatiku, trochu dôležitejšie schopnosť usudzovať a uvažovať na základe argumentov a ešte dôležitejšie, správať sa ako človek ... Myslím, že minimálne birdz by sa ti za toto naozaj zavďačil ...
a nemôžu byť všetci dokonalí ako ty!
O môj vek sa neboj, je priznaný
A niekto nemôže byť ani mierny inteligenčný podpriemer, to hej, čo ale neznamená, že sa nedokáže naučiť to posledné, správať sa ako človek ...