podobne gumene pohyby rukami som zvykol robit, ked som opity tancoval a snazil sa zaposobit na nejake dievcata ..a myslim, ze som u nich zozal vacsi uspech ako ty tu s tymto
keby si k tomu pridala nakupny vozik, pysneho kohuta a hento, co si chytis rukami hlavu a nohu a kyvse so sebu, bolo by to imho lepsie
ja sa vyznam v tanci a musim povedat, ze mas talent, aj dobre dotiahnute pohyby (velmi s ami paci tvoj styl, prijde mi celkom zaujimavy) len sa mi nepacilo postredie a kvalita videa, ale to uz je u vela YT videii bezne
len tak dalej, trenuj, trenuj konece vidim po dlhom case osobu, ktora vie tancovat (mam traumy z istych zien, ktore k nam chodia na zumbu) =/
@simuulka112 ja len k tomu popisu na youtube, že ti tam chýbajú členy "this is not a choreography, this is an improvisation" a ešte "I believe IN this"
video sa mi páčilo, ale nie som odborníčka na tanec
@17 "ja sa vyznam v tanci" bla bla bla "mam traumy z istych zien, ktore k nam chodia na zumbu"..... táto kombinácia ma zabila
a k videu no pohyby to malo dobre skoro ja Step UP-3D ale furt to bolo o rukách ... nejaký breakdance??? točenie na hlave ?? salta nič? hmm ja take rád
Dojde mi to tak, že si sa niekde v nejakom tanečnom krúžku naučila 3 pohyby, ktoré si v tomto tanci neustále opakovala dokola ...
Ja mám osobne tento tanec ´chobotnica na suchu´ veľmi rada, ale toto sa mi nepáčilo... aj keď nie som žiadny tanečník, ani odborník ani nič podobné...
Rušilo ma prostredie, tie skrine, televízor, radiátor, kus postele, nejaké hodiny či čo to tam je, aj ten koberec, na ktorom si tancovala, tvoje oblečenie, vysoká ´kvalita´ videa... a je toho viacej...
Mala by si obmieňať tanečné prvky. Ten jeden prvok ti ide geniálne, až mám pocit, že máš podobný pohyb Ale ostatné mi príde dosť nútené. Je tam vidieť, v ktorých úsekoch tancovania si doma, a niektoré boli umelé , ale chválim, že vieš, čo ti ide, inak by si tie "zlé prvky" používala častejšie
@hopedieslast ale však ona nechcela, aby si jej hodnotila izbu, či štýl jej obliekania, A hentie 3 pohyby by si sa tak ľahko nenaučila, treba to mať v kostiach. a ešte, je to dieťa, nie je dôvod babrať na kvalitu videa
@momoglamorous keď môj osobný názor na zumbu je, že je to len trápne poskackovanie jebnutých ľudí v južnej amerike nespochybňujem tvoje znalosti tanca ale s kombináciou zumba + tanec = výbuch smiechu
@patricino nevenujem sa iba zumbe, ale aj melbourne shufflu, alebo beznemu modernemu tancu
zumba je z 1/2 tanec, z 1/2 fitness, je to kombinacia latino prvkov, ktore su tanecne (kebyze mam tancovat ciste latino, ktore mi pripada ultra gay, tak to radsej neskusam, preto mam radsej zumbu, ktora kombinuje aj fitness pohyby)
neviem, ci si mal moznost vidiet zumba hodinu, ale ak ano, tak ta musim upozornit, ze vo vacsinne pripadov je tam asi 3/4 zien dost krivych, potom sa necudujem, ze ti zumba, ktora nie je tancovana poriadne, pripada smiesna vzhladom na oznacenie 'tanec'
staci s apozriet na instruktorku, alebo na zenu, ktora to vie a tancuje to precizne, dotahuje pohyby, dava do toho vasen a este sa pritom dobre tvari, tak nie je o com a zalezi na konkretnej choreografia, lebo su aj take viac tanecne a ine maju blizsie k fitnessu
@patricino aha, tak potom tym, ze som povedala, ze je urcite lepsi nez tie lemry, som ho vlastne urazila, to potom musi byt skvely tanecnik a niekedy tie pohyby vyzeraju dost priteplene, ked ich muzi tancuju, ale to z pohladu chlapov, vela zien to zerie, mne sa ovela viac paci, ked zumbu precvicuje muz alebo ked bezne tancuje
Jednoducho vďaka tomu všetkému, čo mala okolo seba, som si nevšímala ju, ale viacej som sa sústreďovala na to okolo... a ona chcela okomentovať video a toto všetko k tomu patrí. Hovorí sa tomu dojem.
Ja nehovorím , že tancuje zle, len hovorím, že to vyzerá, ako keby sa naučila v úvodzovkách 3 pohyby a stále dokola ich opakovala...
Možno to má v kostiach, ako hovoríš, ale aj tak ma na tom nič neupútalo... a to je pri tanci dosť dôležité ..
Ak sa bude zdokonalovať, a hlavne bude tancovať zo srdca a nie nútene, ako to v niektorých momentoch vyzerá, urobí niečo čo upúta, na nejakom lepšom mieste, tak to bude fajn.
Nemáš dotiahnuté pohyby, pôsobia veľmi uvoľnene, akoby si niečo začala...ideš, ideš...a potom, keď urobíš ten najlepší efekt, tak to vypustíš, lebo si už ukázala, že ,,toto viem", ten koniec nie je podstatný.
Pri tomto tanci má byť telo v neustálom napätí a nemôžeš vyzerať uvoľnene ako huspenina.
A malo by to oveľa väčší šmrnc v inom prostredí a oblečení
no tuto komenty ako ma @natus39 si vsimat vobec nemusis, to su nedonoseni mantaci
co mna odradilo od tohto videa bolo - a to okamzite - vyber hudby. Takyto tanec - pretoze si sikovna, aj ked mas este co cvicit - sa hodi skor na nieco, co si takyto tanec vobec aj zasluzi ^^
@natus39 neexistuje snad nic primitivnejsie, ako tato tvoja reakcia - utok na niekoho, koho nepoznas, je v tejto veci nevinny a vobec s tym nema nic spolocne... ze je to moj rodic, to je uz druha vec
takych ako ty by mali bez milosti postavit k muru a strelit do temena
@natus39 avsak ten niekto, koho nepoznam napisal kravinu - bola to reakcia na kravinu nie na cloveka - keby si aspon spatne zautocil na mna, ale ze na mojho otca, to je teda dost neuveritelne primitivne.
...si ako neger z bronxu, dufam, ze tam v BA aspon semtam dostanes po papuli, ze si az taky sprosty ^^
DAKUJEM VAM VSETKYM Naozaj si to vazim aj ked reakcie neboli len pozitivne tancovala som pred dvoma rokmi v tanecnom klube iba rok a teraz som samouk ja viem ze tie pohyby niesu dotaiahnute lebo nazivo to vyzera lepsie naozaj mala som hroznu tremu a co sa tyka kvality nemohla som najst kameru a to prostredie urcite sa nabuduce zlepsim a budem tvrdo cvicit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
mínus bod za to prostredie a oblečenie, mňa to fakt rušilo
zvyšok asi neviem objektíve ohodnotiť... pripadalo mi to trošku divné, tam niekde ku koncu, ale ja neviem, možno to tak má byť
a mi to príde tak, že sa tomu nejako moc do hĺbky nevenuješ, len máš nejaký talent a základ, ale to nestačí
ale zase lepšie ako kopec toho, čo sa pretŕča v tých talentových súťažiach...
takže záver je z toho taký, že ja naozaj neviem
keby si k tomu pridala nakupny vozik, pysneho kohuta a hento, co si chytis rukami hlavu a nohu a kyvse so sebu, bolo by to imho lepsie
len tak dalej, trenuj, trenuj konece vidim po dlhom case osobu, ktora vie tancovat (mam traumy z istych zien, ktore k nam chodia na zumbu) =/
da to tomu caro
ale nie som odborník,tak môj názor nemusíš brať vážne
alebo,beriem späť, ber ho vážne, chcela si okomentovať,tak tu máš koment
video sa mi páčilo, ale nie som odborníčka na tanec
a k videu no pohyby to malo dobre skoro ja Step UP-3D ale furt to bolo o rukách ... nejaký breakdance??? točenie na hlave ?? salta nič? hmm ja take rád
@trdelniiiq
Ja mám osobne tento tanec ´chobotnica na suchu´ veľmi rada, ale toto sa mi nepáčilo... aj keď nie som žiadny tanečník, ani odborník ani nič podobné...
Rušilo ma prostredie, tie skrine, televízor, radiátor, kus postele, nejaké hodiny či čo to tam je, aj ten koberec, na ktorom si tancovala, tvoje oblečenie, vysoká ´kvalita´ videa... a je toho viacej...
prepáč za kritiku, neber to zle...
také naučené pohyby mi to celé pripadalo..ale nie zle naučené.
@simuulka112
tak teda som rada, ze som aspon pobavila
zumba je z 1/2 tanec, z 1/2 fitness, je to kombinacia latino prvkov, ktore su tanecne (kebyze mam tancovat ciste latino, ktore mi pripada ultra gay, tak to radsej neskusam, preto mam radsej zumbu, ktora kombinuje aj fitness pohyby)
neviem, ci si mal moznost vidiet zumba hodinu, ale ak ano, tak ta musim upozornit, ze vo vacsinne pripadov je tam asi 3/4 zien dost krivych, potom sa necudujem, ze ti zumba, ktora nie je tancovana poriadne, pripada smiesna vzhladom na oznacenie 'tanec'
staci s apozriet na instruktorku, alebo na zenu, ktora to vie a tancuje to precizne, dotahuje pohyby, dava do toho vasen a este sa pritom dobre tvari, tak nie je o com a zalezi na konkretnej choreografia, lebo su aj take viac tanecne a ine maju blizsie k fitnessu
možno že live to vyzerá lepšie
a na zivo som ich tiez videla a proste nie je to ten pravy shuffle kazdy ma iny styl, mne sa hudba a styl niektorych shufflerov tiez nepaci
at its best
Jednoducho vďaka tomu všetkému, čo mala okolo seba, som si nevšímala ju, ale viacej som sa sústreďovala na to okolo... a ona chcela okomentovať video a toto všetko k tomu patrí. Hovorí sa tomu dojem.
Ja nehovorím , že tancuje zle, len hovorím, že to vyzerá, ako keby sa naučila v úvodzovkách 3 pohyby a stále dokola ich opakovala...
Možno to má v kostiach, ako hovoríš, ale aj tak ma na tom nič neupútalo... a to je pri tanci dosť dôležité ..
Ak sa bude zdokonalovať, a hlavne bude tancovať zo srdca a nie nútene, ako to v niektorých momentoch vyzerá, urobí niečo čo upúta, na nejakom lepšom mieste, tak to bude fajn.
Pri tomto tanci má byť telo v neustálom napätí a nemôžeš vyzerať uvoľnene ako huspenina.
A malo by to oveľa väčší šmrnc v inom prostredí a oblečení
co mna odradilo od tohto videa bolo - a to okamzite - vyber hudby. Takyto tanec - pretoze si sikovna, aj ked mas este co cvicit - sa hodi skor na nieco, co si takyto tanec vobec aj zasluzi ^^
takych ako ty by mali bez milosti postavit k muru a strelit do temena
...si ako neger z bronxu, dufam, ze tam v BA aspon semtam dostanes po papuli, ze si az taky sprosty ^^