Mámn eset nod 32 antivirus 4 a ten smejd mi neustale vymazava jeden subor, ktorí potrebujem na fungovanie asasins creed pred tmy mi to slo ale terza aj ekd is hos tiahnem nanovo ani s anestihne riadne rozbalit a uz ho vymaze ... vypnut normálne sa enda ..
ale ej to ofcialny normálony legalny antivirus zapklateny neni zadarmo cize by som bol j*bnuty ak yb som si nameisto enho dal enjaku sprostu free verziu nie ? ... to tu nei nikto kto by s tymto podradnym produktom vedel pracovat ?
a ten subor potrebujem na obidenie ubisoft launcheru
Samozrejme ze nemam ziadnu nelgalne stiahnutu hru ani podobne sracky :, to yb som predsa v zivote nespravil predsa zijem v amerike a nemam problem dat dvetisicky za hru ...
@3mm - čo si agresívny? Ako máme vedieť, kde žiješ, keď máš v profile Brezno a že máš peniaze???
NOD32 ulozi do karanteny (resp. vymaze) kazdy subor, ktorý identifikuje ako vírus, takže ten subor (netusim, o aky subor ide a co je ubisoft launcher), ale ak je to nejaky subor "na obidenie", zrejme nebude celkom cisty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Samozrejme ze nemam ziadnu nelgalne stiahnutu hru ani podobne sracky :, to yb som predsa v zivote nespravil predsa zijem v amerike a nemam problem dat dvetisicky za hru ...
NOD32 ulozi do karanteny (resp. vymaze) kazdy subor, ktorý identifikuje ako vírus, takže ten subor (netusim, o aky subor ide a co je ubisoft launcher), ale ak je to nejaky subor "na obidenie", zrejme nebude celkom cisty...
myslíš toto? výnimku?
@imosk najlepsie su eset a kaspersky