Zdravim, skúšam šťastie lebo už neviem kde mám napísať nenašiel by sa tu niekto, kto už bol pracovať v Španielsku alebo hoci aj niekde inde cez agenturu PROSTAFF ? najlepšie by bolo ako chyzna alebo pomocny personal v kuchyni. S kamoškou sme sa rozhod
kludne možeš začať popravde si veľmi neviem predstaviť, čo tam vlastne budem robiť, preto sa už aj skušam informovať na nete.. nevhodne? no teraz som už dosť vyvedena z miery už som počitala s tym že ten personal je lepšia praca proste, aspon taka sympatickejšia mi bola, chyžnu som už ani nebrala do úvahy
ja osobne som bola cez inu agenturu ale spoluziaci a myslim aj segra boli cez tuto a neviem o tom zeby mali nejake problemy s nimi. Akurat viem ze im zmenili mesto.... a toho "castingu" sa neboj pokecas s nimi po anglicky o prkotinach a ides teda neviem ako to je s touto agenturou ale u nas boli priamo manazery z tych hotelov cize si nas vyberali oni a aj sme sa rozpravali len s nimi....
kamoska bola cez tuto agenturu robit animatorku na ibize. a do posledneho dna nevedela kam pojde,lebo jej povedali,ze pojde na mallorcu ,tak si kupila letenku tam ,potom jej povedali,ze na ibizu tak si zaistila listok na lod a takto jej to zoparkrat prehodili. a potom ze ten hotel kde bola,bol odlifrovany niekde mimo mesta ale to by az tak nevadilo.ako to ze ti v agenture tym typkom z daneho hotela narozpravali ake ma ona skusenosti s malymi detmi a neviem cim vsetkym. dost bola sklamana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ako pomocny personal na kuchynu nechod nikdy,ver ze ti dobre radim.
som kuchar a do minuty ti vyklopim vsetky veci ktore by si nikdy nechcela robit a navyse to nie je moc vhodne pre baby.
co je zle na chyznej? prave to je pozicia ktoru by som odporucal.