co vam jebe ludia? sa zobudte zo svojich trapnych komplexov ,aky protest proti Ficovi? to ma zmysel niekde v provokacii alebo ukazat svoje uzke chapanie, ? Bojkotujete voci smeru akoby dojebal vsetko co sa dalo, otvorte si oci do pici, lebo slovensko nejde dole ale hore ,pravidlo je ze ti co nadavaju na smer pritom politike vobec nerozumia ,nechapu absolutne co sa deje, nesleduju dianie, do usi sa im dostavaju iba problemy z ruk sns, to co stihol Fico ako jedna osoba za jedno obdobie tak klobuk dolu, Fico neni kokot ktory robi politiku pre seba, robi ju pre ludi a bere to kurva vazne a nemusi sa v telke ukazovat aky je dobrosrdecny , nemusi nic dokazovat novinarom ,ma svojsku tvar a to je jedine co vam na nom vadi..je to fakt trapne
@velkapohroma A kde to vlastne je? To je pred prezidentským palácom, čo tam má Richard Sulík odovzdať prezidentovi tie referendové hárky, čo mali tú petíciu? Lebo to je tuším 9.6...
Inak by som sa do teba za tvoj názor nenavážal, ale "pravidlo je ze ti co nadavaju na smer pritom politike vobec nerozumia ,nechapu absolutne co sa deje, nesleduju dianie". S tým súhlasiť teda rozhodne nebudem.
nie ale vazne je to trapne toto osocovanie stale jednej osoby ,ktore, fakt prebieha od kedy tam je, a je to takisto trapne ked toto robi Fico aby sa branil,aj ked Smer nebudem volit urcite ,lebo viem ze vyhra ,zvolim radcej Sas, ktoru media pospinili skor ako sa stihla adaptovat do politickeho zivota (u nas su bohove media),len preto ze tam treba konecne novych ludi ktori su duchom v 21. storoci a nie na zaciatku 90-tych rokov ,alebo dokonca v 6-storoci ako SNS a KDH ...
a co sa tyka smeru, som rad ze tam bude ,v tej strane su ludia ktori maju skusenosti s vacsimi vecami ako su napr. zeleznice a skolstvo.. si treba precitat trosku aj o tych stranach , mna nazor novinara neovplyvni ja si ho vytvorim radcej sam a nebudem vidiet veci CIERNOBIELO
sak jasne ludia ktori poznaju niekoho o smeru alebo inych stran ty sa maju lepsie....ano sas je mozno dobra, ale bohuzial nema sancu, tak ked to vies naco ich volis, mam pocit ze ty kritizujes inych za to, ale sam vies co oni urobili.....zeleznice- pche..... ach jaj je mi zle ked pocuvam taketo nazory, ale hlavne este ze si mlady....dobre serte si buducnost ja som zvedava, co budete robit ked budete mat vlastne deti a oni budu splacat dlhy za grecko
@misulka132 máš veľa rokov nato, aby si pochopila, že grécke dlhy platí každá krajina EÚ. Grécku išlo 800 miliónov eúr, čo je 10x menej než realizovanie PPP projektov.
Niesom lavičiar, ani nebudem voliť Fica, ale nenávisť voči SMERu je čistá, umelo vybudovaná propaganda. Neobhajujem ho, ale keby to isté išlo proti Mikimu, tak jediné, čo by sa na titulkách v Novom Čase zmenilo, by bolo meno.
Média sú svine, zvlášť ten strašný JOJkársky a Markizácky politický mainstream.
@misulka132 si uplne vedla a ani nemas paru o com som pisal o tom co sa deje v politike uz vobec nie .. ale tak ja ti to rad vysvetlim...
citujem: "sak jasne ludia ktori poznaju niekoho so smeru alebo inych stran ty sa maju lepsie"
?Preco by sa mali mat lepsie ako hocikto iny??,
ak kvoli peniazom tak to tak je, ked ty nieco v zivote dosiahnes a budes zarabat peniaze je normalne ze v prvom pomozes svojim blizkym, to by spravil kazdy jeden, akurtat ze len niektori ludia sa tvaria ze to tak neni, a ludom co sa pretvaruju neverim. on povedal sam ano kupil som svojej mame byt a co ako...to je korupcia?
"ano sas je mozno dobra ale nema sancu sa dostat"
praveze sa aj dostane, nesledujes prieskumy a ankety
"tak ked to vies naco ich volis, mam pocit ze ty kritizujes inych za to, ale sam vies co oni urobili.....zeleznice- pche"
Ja som pisal ze smer volit nebudem z toho dvovodu ze tam treba mladu generaciu, tak ja tu mladu generaciu podporim akoby to mal podla mna spravit kazdy normalny mlady clovek ktory chape...
"ach jaj je mi zle ked pocuvam taketo nazory, ale hlavne este ze si mlady"
mne zle ked ma niekto prehlad ako ty, a ide k volbam a o tvojej gramatike budem tisko, lebo by bolo odveci to riesit..
"dobre serte si buducnost ja som zvedava, co budete robit ked budete mat vlastne deti a oni budu splacat dlhy za grecko "
my ako grecko nedopadneme, od toho mame daleko ,grecko si to zavinilo samo ze tam bola taka dobra pravicova vlada ktora vsetko rozpredala, takisto je natom madarsko, rumunsko, spanielsko..
trapneee koho chcete volit?? SDKU?? este horsi ako smer, Kotlebu?? spravime zo seba skrachovanecky stat...KDH?? budeme sa modlit ale okrem kostol bude na SR setko rozpredane?? SAS?? Ja by som volil jedine smer ma najmensie preslapy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
lebo furt je to niekde inde
Hehe vcera bola v 7 sro zaujimava hlaska, že povedzte ficovolicom (napr babke alebo tak) nech sa podpisu na hlasovaci listok..
Inak by som sa do teba za tvoj názor nenavážal, ale "pravidlo je ze ti co nadavaju na smer pritom politike vobec nerozumia ,nechapu absolutne co sa deje, nesleduju dianie". S tým súhlasiť teda rozhodne nebudem.
a co sa tyka smeru, som rad ze tam bude ,v tej strane su ludia ktori maju skusenosti s vacsimi vecami ako su napr. zeleznice a skolstvo.. si treba precitat trosku aj o tych stranach , mna nazor novinara neovplyvni ja si ho vytvorim radcej sam a nebudem vidiet veci CIERNOBIELO
sak jasne ludia ktori poznaju niekoho o smeru alebo inych stran ty sa maju lepsie....ano sas je mozno dobra, ale bohuzial nema sancu, tak ked to vies naco ich volis, mam pocit ze ty kritizujes inych za to, ale sam vies co oni urobili.....zeleznice- pche..... ach jaj je mi zle ked pocuvam taketo nazory, ale hlavne este ze si mlady....dobre serte si buducnost ja som zvedava, co budete robit ked budete mat vlastne deti a oni budu splacat dlhy za grecko
Niesom lavičiar, ani nebudem voliť Fica, ale nenávisť voči SMERu je čistá, umelo vybudovaná propaganda. Neobhajujem ho, ale keby to isté išlo proti Mikimu, tak jediné, čo by sa na titulkách v Novom Čase zmenilo, by bolo meno.
Média sú svine, zvlášť ten strašný JOJkársky a Markizácky politický mainstream.
citujem: "sak jasne ludia ktori poznaju niekoho so smeru alebo inych stran ty sa maju lepsie"
?Preco by sa mali mat lepsie ako hocikto iny??,
ak kvoli peniazom tak to tak je, ked ty nieco v zivote dosiahnes a budes zarabat peniaze je normalne ze v prvom pomozes svojim blizkym, to by spravil kazdy jeden, akurtat ze len niektori ludia sa tvaria ze to tak neni, a ludom co sa pretvaruju neverim. on povedal sam ano kupil som svojej mame byt a co ako...to je korupcia?
"ano sas je mozno dobra ale nema sancu sa dostat"
praveze sa aj dostane, nesledujes prieskumy a ankety
"tak ked to vies naco ich volis, mam pocit ze ty kritizujes inych za to, ale sam vies co oni urobili.....zeleznice- pche"
Ja som pisal ze smer volit nebudem z toho dvovodu ze tam treba mladu generaciu, tak ja tu mladu generaciu podporim akoby to mal podla mna spravit kazdy normalny mlady clovek ktory chape...
"ach jaj je mi zle ked pocuvam taketo nazory, ale hlavne este ze si mlady"
mne zle ked ma niekto prehlad ako ty, a ide k volbam a o tvojej gramatike budem tisko, lebo by bolo odveci to riesit..
"dobre serte si buducnost ja som zvedava, co budete robit ked budete mat vlastne deti a oni budu splacat dlhy za grecko "
my ako grecko nedopadneme, od toho mame daleko ,grecko si to zavinilo samo ze tam bola taka dobra pravicova vlada ktora vsetko rozpredala, takisto je natom madarsko, rumunsko, spanielsko..
povecte mi ze je normalne aby mal minister prchovy kut za stvrt miliona za nase peniaze...
alebo stol za štvrt miliona.. nehovoriac tom ako sa predavali pozemky v tatrach atd...
kto si myslite ze tie dlhy bude platit? no predsa my...
volit rozhodne pojdem opoziciu....
ale mam pocit ze to tu ide dole vodou... najvyssi cas zbalit kufre a vypadnut do zahranicia
precitajte si dobre hlavne vetu ze fico minul 3xviac ako dzurinda!!!