V decembri som sa na jednom koncerte zoznámila s jedným chlapcom prostredníctvom jedného dievčaťa(kt som tiež spoznala v ten deň) Začala som si s tým chalanom písať,zistili sme že sme si veľmi blízky tak sme spolu začali chodiť von a zbližovať sa,až to po dvoch mesiacoch vyvrcholilo a začali sem sa riešiť ,už sme spolu skoro chodili,mali sme ísť na výlet Ja,on,ta kamarátka a este moja sesternica.Z ničoho nič ta kamarátka povedala že s nami nechce ísť,tak išla ona sama s tým chalanom co som sa riešila.Nechal ma tak,nešla som nikde.Tak som sa na nho urazila ,lebo už som dlhšie videla že medzi nimi niečo iskrí,tak sme sa pohádali už sa mesiac nerozprávame ani nič,po necelých 2 týždňov sa dali dokopy a teraz pridávajú fotky...Neviem ako zabrániť takej provokácií,ešte väčší problém je že idem na koncert kde ide aj tá jeho frajerka,nebudem sa s ňou rozprávať ani nič už len pre tie provokačné fotky,už vážne neviem ako ďalej.Ani sa mi ten chalan neozýva už cez mesiac.Ako sa mám na Tom koncerte zachovať? Je jasné že mi všetko to pripomenie a zase budem mať tie zlé šťavy plačú a tak..:
Skoro ste spolu chodili, SKORO, S K O R O! Takže ste spolu nechodili, proste sa rozhodol pre druhú, ideš ďalej, bude iný predsa, to len ty si vo svojej hlave vytváraš tie provokácie. Oni sa len fotia spolu a pridávajú si fotky na FB alebo neviem kam, ako kopu ľudí.
TO je tá sebestrednosť naša ľudská, že si myslíme ako sú rôzne činy rôznych ľudí, mierené na nás.
Buď rada, že si sa zbavila človeka, ktorý je očividne schopný rieši´t dve baby naraz a nie ešte sa durdiť za to ako ťa provokuje tým, že dáva všade na obdiv to ako je z mesiaca na mesiac schopný milovať rôzne ženy. Šak si ich vymaž z priateľov a žiadne fotky nebudeš mať.
Veď si ju tam nevšímaj preboha. Ako nepoznám ťa, ale myslíš si že by to robili všetko len kvôli tomu, aby teba provokovali ? Veď je to zbytočná strata času. Nebuď vzťahovačna a hoď to za hlavu, život ide ďalej. Očividne si pre neho nebola "vážna" známosť. Nechaj tak, veď ste spolu ani nechodili. Je veľa chlapcov ktorým sa určite páčíš/budeš.
Ach jaj, ono to teraz bolí, ale časom to prejde. Je lepšie ak zabudneš na chalana, ktorý si vybral inú namiesto teba. Chápem ako sa cítiš, ale ani sa nenazdáš a príde niekto iný, kto si ťa bude vážiť. Oni nepridávajú tie fotky s cieľom robiť ti napriek ako tu už spomínali iní. Pridávajú ich jednoducho len tak a buď si ich treba vymazať z priateľov alebo to tak neprežívať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Buď rada, že si sa zbavila človeka, ktorý je očividne schopný rieši´t dve baby naraz a nie ešte sa durdiť za to ako ťa provokuje tým, že dáva všade na obdiv to ako je z mesiaca na mesiac schopný milovať rôzne ženy. Šak si ich vymaž z priateľov a žiadne fotky nebudeš mať.