tazko takto povedat podla toho o aku zenu ide (vizorom)?a este aj podla inich veci....ale keby som mal hned z fleku povedat tak asi provokativna sexbomba...
@13 - Ja ti poradím ako na to. Najprv si zaobstaraj nejaký farebný baliaci papier najlepšie z nejakým výrazným vzorom, nožnice a nejakú lepiacu pásku pre lepšie súdrž. A potom to už ide samo
@14 a prosím ťa, zabudol si sa zmieniť o tom akej veľkosti by mal byť baliaci papier, a koľko približne by ho malo byť? poradíš mi ? som z toho trošku zmätený teraz
provokativnu sexbombu ani velmi nie.sice ma zaujme ale ja o nu stratim zaujem velmi rychlo.ale ani velmi hamblivu nemam rad lebo ta vela nenapovie a nevies na com si poriadne.preto mam rad asi taky stret.mierne hamblivu ale velmi komunikativnu a cielavedomu babu ktora vie dat aj najavo co chce.
ja mám rád normálne baby....provokatívne považujem za príliš sebavedomé ( v horšom prípade kurvy ) a tie plaché za málo sebavedomé....väčšine chalanom sa páčia zdravo normálne sebavedomé baby bez komplexov a jebnutých rečí....
ja som pocula ze chalani maju radsej ked urobi baba prvy krok....ja som zastanca stareho otrepaneho ze chalan ma dobijat dievca...nevravi ze to dievca ma byt hanblive a ledv anieco povedat, mne sa skor pacia take chutne dotahovacky s tym ze chalan dobija babu len co mu da ona apson trochu nejake znamenie ze ma zaujem
no ja nemam rad moc plache a hanblive ale take akurat v nasej triede su take ....no, to sa neda ani opisat vytrcaju na mna cecky len aby som im "pozical" prachy na desiatu no tak take naozaj nemusim mam rad take normalne baby ktore sa vedia zabavit len hlavne aby sa neopijali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
aj ked momentalne aj ta "sexbomba" by stacila