Normalne ze ta chapem, ja som chory jak kkt, od siedmej doteraz som behal po doktoroch a vybavil som velke hovno. za tie 3 hodiny som sa dozvedel len to ze mam prist 8.10.2007 na alergologiu.. Dpc aj s takym s systemom..
ale hlavne ked som dosla do skoly, tesne za mnou spoluziak a zacali sme spolu nadavat... a ja som si vyzula cizmy a vyzmykala osm si ponozky... akoze priemer mlaky po mne mal 20 cm
LOL.....to nasa spoluziacka vcera dosla do triedy a s kludnym hlaskom. Chalani, chodte na testy krvi. Ja som bola (jej frajer ma mononukleozu) a mam pozitivne. Ale neprejavuje sa to nijak, lebo ona je nejaky zasrany bacilonosic. Skoro nas jeblo. To ze sa to prenasa slinami vie kazde decko, a my ako spravni kamosi pijeme vsetci z jednej flase, vodnu fajku bez naustkov (doteraz sme si mysleli ze su tie naustky hovadina)......takze pekne krasne cakam kedy dostanem teplotu, zacnem tyckovat, a mesiac budem lezat bez pohybu......Fakt fasa
Ja som dnes hodinu mokla na zastavke ...teda zastavka tam nebola bola tam len tabula s rozpisom odchodov KTORA TAM BOLA UPLNE NA PICU KEDZE ZIADNE AUTOBUSY NESLI....
Inak ja som asi divny,lebo ked bol dost lejak,tak som v pohode isiel von s kamoskou,len tak sme sedeli na lavicke a prsalo na nas Ale to som vtedty nebol chory,len som sa koli jebnutemu dazdu nechcel v piatok nudit doma
cerveny mravec mi lezie po stole a tod zavazna otazka: mam ho zabit alebo ho nechat nazive ? ak ho necham zit v noci ma moze postipat ak ho zabijem som vrah co mam robit ? a sakra uz mi aj tak zdrhol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a granko nepijem..
Vobec nezavidim tym ktory trcia doma v teplotach a su doma. Ja by som sa siel zblaznit od tej nuty.
A granko mam rad ale aj obycajne mlieko je dobre
a viete jak som strasne zmokla??? dokonca aj gaťky som mala mokréé lol.... akože konieeec moji milí.... vážne!
deti, nebehajte po starsom meste keď leje ako z krhly
ale hlavne ked som dosla do skoly, tesne za mnou spoluziak a zacali sme spolu nadavat... a ja som si vyzula cizmy a vyzmykala osm si ponozky... akoze priemer mlaky po mne mal 20 cm
A aj mna bolelo hrdlo
A Granko nelubim ani ziadne kakao, uz asi 5 rokov? sa mi to dako zhnusil