Naozaj je to normálne... U niekoho je to viditeľnejšie a u niekoho menej... Keby sa ti to veľmi nezdalo, zájdi ku doktorke a budeš mať pokoj na duši...
@Janka14muranova Zdá sa mi, že sa tu tváriš ako ťa trápia prsia, ale z tvojej reakcie na príspevok od @Zuzushiq vidno, že si na ne pyšná, že si na nich dosť zakladáš a tvoria základ tvojho ega.
tak na plastiku koli tomu nepojdem, ja som len chcela vediet co sa s tym da robit
prirodzenou cestou. A ujo @stage co robi psychologicky profil cloveka z jednej vety by sa tym snad mohol zivit. Bohuzial by sa neuzivil. Ale vazne, to som akoze nemala reagovat ked si zomna robila srandu?
ako to je normálne.. keď sa lepšie zapozerám (A) tak to aj trochu vidno ale to len preto, že nie si úplne rovno do foťáku asi... ale ako... dont worry... je to normalne.. a ochybujem, že si to niekto aj šimne takže...
Dobre zlatíčko ego si si vyhonila kazdemu si ukazala svoje airbagy a ak usudzujes ze mam vypchavky len z toho ze sa tu nevystavujem v podprsenke svedci to o tvojej inteligenci A keby si mala aspon stipku rozumu pochopis ze ten moj koment nebola urážka a svojimi ,,užastnymi odjebmi,,na moju osobu si strapnila maximalne seba
Ako vazne nechapem naco sa tu musite hadat. Viem ze ten avatar vyzera dost nevhodne (aspon teda na mna to tak posobi, moznoze som len prilis konzervativna, neviem), ale prispevky ako @9 a @13 ste si mohli naozaj odpustit. Co je asi nemozne od vas ocakavat, kedze takmer v kazdej druhej doskusii sa taketo urazlive komenty vyskytuju. Myslim si, ze reakcia zakladatelky bola len rovnako ironicka, ako urazky na nu.
@0 Podla mna v tvojom veku mozu prsia este stale rast a vtedy je to uplne normalne, kedze nerastu naraz.
@Janka14muranova inak super fotka v 14 sa fotit v podprde na net to chce davku "odvahy" a rovnake prsia nema snad ziadna zena (neratam plastiku) a aj ked mas jedno znacne mensie ako druhe nic sa nedeje..chalanom to urcite neprekaza neboj
@Janka14muranova inak ocenujem v tovjom profile toto " Najobľúbenejší alkohol: nepijem" konecne mlade dievca,ktore nepije to sa musi OSLAVIT!podme sa najebat!
to jedno vyzera o dooost vecsie jak to druhe.. no sla by som doktorke alebo by som to nejak krila to druhe vypchavkou ale proste nechcela by som taky rozdiel..
Lutujem ze som zalozila, tuto temu ked vidim ze sem prispievaju ludia, ktory vyhladavaju konflikt, ospravedlnujem sa komu som ublizila a uz sem prosim neprispievajte.
@janka14muranova hm, teraz som sa nejak dostal na tvoj profil a na tamtú ilustračnú fotku, celkom vtipná diskusia pod ňou, každopádne napadla ma jednoduchá rada, keď sa fotíš drž foťák/mobil v pravej ruke a ten rozdiel prakticky nebude vidno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Horsie je, ze za chvilu sem dojde aspon 10 dementov a budu sem davat cool odpovede, tak sa priprav.
dokonca ani ja ich nemám rovnaké
Ospravedlnujem sa oststnym za tento sprosty prispevok.
@majo čo zas jaaa ?
prirodzenou cestou. A ujo @stage co robi psychologicky profil cloveka z jednej vety by sa tym snad mohol zivit. Bohuzial by sa neuzivil. Ale vazne, to som akoze nemala reagovat ked si zomna robila srandu?
LOL,Muranová sa volala aj tá piča slovenčinárka
@0 Podla mna v tvojom veku mozu prsia este stale rast a vtedy je to uplne normalne, kedze nerastu naraz.
@janka14muranova šak klídek tu je špina bordel
@ink A áno, som nesúmerná. A som na to hrdá
mas talent na odpisovanie