Asi pred 3 hodinami (vinou mojej nešikovnosti) mi padol na nohu dosť ťažky porcelánový tanier plný nejakých haraburd..teda naozaj bol ťažky a odvtedy ma uplne neskutočne bolia dva prsty na nohe ..neviem či ich mám tak velmi narazenné alebo čo...neviete čo
vám to už komplet jebe ľudia ? OMFG šak keď sa mi dačo stane, takéto, tak idem okamžite k lekárovi, a si sadnúť k pc jak jebnutý a pýtať sa zbytočné otázky, ti to mám cez net akože prezrieť alebo čo ? .. sa zobudte .. ....
@saker si mudry minule som prišla s nečím lekárovi a bolo to podla mna doležitejšie podla mňa ako toto...aj ked toto je tiez dost zle...ale ten ma poslal domov že ho otravujem s debilinami že on ma doležitejšiu pracu ...a byvam asi 50km od najbližšej nemocnice tak radšej by som skusila nečo ine..INAK DIKI ZA RADU
@v3nty ... nechápem otázky typu "stalo sa mi niečo? čo mám robiť?" .. však panebože keď mi je zle, idem k doktorovi, keď sa mi dačo stane idem tam a tam .. sú isté veci ktoré sa nedajú riešiť cez net .. .. keby si videl yahoo answers ..tam sú ešte debilnejšie veci ..niekedy to nepochopím... robil som o tom sočku ..
Daj si na to ľadový obklad stačí sáčik mrazenej zeleniny ale nie nadlho.Máš to len riadne udreté zlomené by tam nemalo byť nič.Bolieť ťa to bude aj pár dni.
@ladyblady skus si na to dat octanovu mast alebo nejake masticky na upokojenie ak nieco take mas.
V kazdom pripade, ak s nimi neozes pohnut, radsej by som siel na chirurgiu, lebo keby si ich mala zlomene, mozu sa ti zle zrast a budes mat problemy do konca zivota. A ked ich mas aj len narazene, lekar ti taisto nieco dobre odporuci, zbytocne sa vypytujes deciek na birdzi, ktore ti odporucaju amputaciu....
Aj ked pojdes na chirurgiu ti to velmi nepomoze...pokial ich nemas nejak velmi "pokryvene" ani ti ich nebudu napravovat iba obviazu s octanovou mastou. Ja som mal na nohe zlomeny raz palec, s tym som bol na chirurgii a potom asi malicek, no s tym som uz nebol....
moje nervy tak si na to daj nejaky obklad a cakaj, ze to prejde alebo chod s tym k doktorovi (ktory, pokial to nemas v nejakom zalostnom stave, len buchnute, ti velmi nepomoze). ake rady prosim ta chces?
@ladyblady .. sú veci, ktoré sa neriešia cez net od zdravotných problémov cez tehotenstvá až k všelijakým osobným veciam ... niekedy to nedokážem pochopiť .. raz ťa postrelia a namiesto toho aby si volala 112 tak si sadneš za pc a napíšeš "postrelili ma, je to vážne?" ...
wake up ľudia ... pýtať sa niečo na nete je fájn, ale takto .. sú veci, ktoré sa riešia "vonku" tam .. vo svete .. v reálnom svete .. čím skôršie si to uvedomíte tým lepšie
ja som si pred mesiacom a pol taaaak fajne jebla malicek ze sa on nemozem dodnes opriet a vkuse je daky divny a opuchnuty a stale boli jak kurva rozmyslam ze asi to bolo zlomene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@ladyblady ... to je problém lekára nie môj
lekár nie je normálny ?
ty sa uvedom, čo on myslel
V kazdom pripade, ak s nimi neozes pohnut, radsej by som siel na chirurgiu, lebo keby si ich mala zlomene, mozu sa ti zle zrast a budes mat problemy do konca zivota. A ked ich mas aj len narazene, lekar ti taisto nieco dobre odporuci, zbytocne sa vypytujes deciek na birdzi, ktore ti odporucaju amputaciu....
octanovu masť,,,
zdvihni postihnutu koncatinu pri oddychovani do vyššej polohy aby nevznikol alebo aby sa zmiernil opuch. Postihnutu končatinu šetri ...
wake up ľudia ... pýtať sa niečo na nete je fájn, ale takto .. sú veci, ktoré sa riešia "vonku" tam .. vo svete .. v reálnom svete .. čím skôršie si to uvedomíte tým lepšie
daj si tam lad a zajtra dobry den pan doktor