ako je to na slovensku so zasnubnymi prstienami a potom obruckami-.....kedy sa kupuju kto ich nosi mylsim ze ci aj zasnubne prstienky maju obaja alebo len baba.....ja neviem som zmagorena z filmov a dost by ma to zaujimalo....napiste mi ze ako to je prosi
kamaráti budú mať v septembri svadbu,tak teraz sa aj naše rozhovory(hlavne s budúcou nevestou ) točia okolo svadby,okolo toho,čo treba vybaviť a zariadiť...
zásnubný prsteň nosí len žena a obrúčky obaja,ale je veľa párov,čo nenosia obrúčky,lebo im prstene vadia a podobne.
Mna by skorej zaujimalo na ktorej ruke sa nosia obrucky ci na lavej alebo pravej.. alebo ci to je jedno.. (trapi ma to skoro ale nevedel by som si predstavit drtit na gitare s prstenom na lavej ruke
Zásnubný má nosiť len nevesta, ženích môže mať od nej napr. nejaký prívesok (vraj). Obrúčky nosia obaja (lebo si ich pri obrade vymieňajú). Bez obrúčiek vás ani nemôžu zosobášiť Ale po svadbe je to úplne jedno, či ich manželia nosia. Aspoň podľa mňa na prstienkoch vôbec nezáleží, zdá sa mi to zbytočné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zásnubný prsteň nosí len žena a obrúčky obaja,ale je veľa párov,čo nenosia obrúčky,lebo im prstene vadia a podobne.
všetko je o dohode...