ja si na nic vazne nespominam, ale raz v tretom rocniku na ZS som na papierik napisal "anicka milujem ta, a preto po*ebem ta" (dovod ani nebol strasny, len sme sa v skole bavili o skole v prirode v Tatrach a ja som mal toto napisane na mojej posteli), ale vtedy som este nenadaval tak som to len napisal, papierik sa dostal k ucitelke, ona to sice zrejme ani neriesila ale ja zo strachu som to doma povedal mamke, lebo som sa bal dvojky zo spravania , tak som si to preplakal ... dedo odvtedy niekedy rype slovami "anička vanička"
Keď som priniesla domov list od riaditeľa o tom, že ešte jeden priestupok voči školskému poriadku spravím a mám 2 zo správania... Ver tomu že to nechceš pri mojich rodičoch zažiť!
neviem, nič z toho nebolo také strašne závažné a z toho si teda neviem vybrať/spomenúť na jedno Ale keď si spomenula tú škôlku.. som len o dva roky staršia od brata, ale vyprosila som si, že nech po neho môžem ísť do škôlky. Išla som nakoniec, on nechcel ísť, vraj len s mamou, tak som ho tam nechala a šla domov. Potom po neho mama samozrejme prišla, ale ehm..
Tiež si spomínam že keď som bola prváčka mali sme hodinu a učiteľka išla niečo vysvetliť spolužiakovi ktorý sedel v druhom rade a keď sa zohla tak ten zadok.. ja som sa tam začala rehotať aj s kamoškou a ona si to všimla a potom nás postavila pred tabuľu a karhala nás tam potom som mala zle aj od rodičov že si nemám robiť srandu ale na ten pohľad teda nezabudnem
mala som asi 16 a nejak som sa zabudla na silvestra u jedneho chalana, nepocula som mobil a o 2 poobede dalsi den som v nom mala asi 50 neprijatych hovorov a 30 smsiek.
ked som volala mame, uz sedela s otcom na policii. neskor mi povedali, ze predtym, kedze som sa neozyvala, chodili domov ku vsetkym ludom, s ktorymi som v ten vecer bola a hladali ma. jeden mal v zahradke vysadenu travu, takze policajti vo dverach ho trochu rozrusili proste pojeb najvacsi
samozrejme som potom v skole este pol roka pocuvala, nech si na seba davam pozor, aby ma zas nehladali fizli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ked som volala mame, uz sedela s otcom na policii. neskor mi povedali, ze predtym, kedze som sa neozyvala, chodili domov ku vsetkym ludom, s ktorymi som v ten vecer bola a hladali ma. jeden mal v zahradke vysadenu travu, takze policajti vo dverach ho trochu rozrusili proste pojeb najvacsi
samozrejme som potom v skole este pol roka pocuvala, nech si na seba davam pozor, aby ma zas nehladali fizli...