ludia pomozte mi.....stiahla som sacred cez torrenty....ma to 1.98gb......wsetko ide super,mam daemon tools a....a....wypisuje mi ze w cd driwe neni original cd....co mam robit??na aky formatto mam napalit??pomoooc
otvor disk (CD) a ta ikonka ktoru mas na ploche ako odkaz na tu hru by si mal najst aj na CD. A ta ikonka by mala mat viacej megabajtov. Ak tam nenajdes nic tak potom si to vyhladaj na nete. ked som mal ja nfs mw tak som si musel stiahnut crack lebo inak by mi to neslo
pokial si ju skopriovlaa do tej zlozky kde mas naistalovanu hra tak by to malo ist. a ak nie tak uz iba origos hru. alebo stiahnut daco ine cez inu stranku
lahke ja wiem....lenze som to pisala preto ci tu niekto ten crack nema(no powodneee som si myslela ze w tm torrente tam bude aj crack no mozem SNIIIWAT
Ked kamos na sieti bude online a zapne ftp, tak ti to sem hodim, som si 100% isty ze tam sacred ma.. inak som mal tu hru aj na mojom ftpcku, ale asi som ju zmazal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
myslim, ze baba ktora si vie nieco stiahnut cez torrenty a zapojit to v daemon tools si vie aj cracknut hru