Keď už sa tu dneska riešia tie vzťahy toľko, tak aj ja sa pridám Zaujímalo by ma, po akej dobe, ste sa s frajerom/frajerkou prvýkrát pohádali, ofučali na seba, alebo ste proste pocítili, že ten vzťah nebude len ružový .. Hm?
do toho som s tym isla (teda obaja), ze to nebude vzdy ruzove...a po piatich rokoch si uz ani nepamatam, coho sa tykala prva hadka a kedy sa odohrala, ale urcite to bolo kvoli blbosti..hadky su iba kvoli blbostiam..nikdy nie je cas na hadku kvoli dolezitym veciam ...takze ziadne strachy, jak to prislo, tak aj odide
Po dvoch rokoch uz ani nepamatám.. ale myslim ze iba raz sme sa tak brutalne pohadali a bolo to po 8 mesiacoch inak skoro vobec sa nehadame, max neaka mensia vymena nazorov, ale pocuva ma
prvykrat sme sa pohadlai na grejpe, cize po nejakych 4 mesiacohc ? troch ? a to ani nebola hadka, ja som bola uz opita a videla som ho stat asi tri metre od nejakej dievciny a urazila som sa za to ale inak sa vobec nehadame
my sme spolu ešte ani nechodili a hádky boli na dennom programe ale len také malé ... taká väčšia prišla síce ešte pred vzťahom ale na celý deň sme sa potom nerozprávali spolu ... my sme sa vlastne hádali vždy záležalo len od toho ako veľmi ... ale ja som naše hádky mal rád pretože riešili problémy a spájali nás viac
a inak som mal dva vzťahy a pri tom prvom neviem, či sme sa niekedy hádali, ale asi áno...ale ja sám som sa zrejme nehádal, len som bol konfrontovaný hádkou a ja som sa aj naďalej snažil diskutovať. teda nechcem to zase idealizovať, bolo to dávno, ale nespomínam si teraz na to, že by som sa aj ja tam hádal.
a pri druhom vzťahu sme sa nehádali, to som bol s takým tolerantným a otvoreným dievčaťom, že ona sama výrazne pomohla môjmu osobnostnému rastu. a aj keď sa k sebe nehodíme, som veľmi rád, že bola súčasťou môjho života.
neviem. ale my sa akože furt tak troška hádame. teda ono to ani nie sú hádky. skôr také ofučiacke pózičky ako, keď malému decku nekúpiš lízatko. ale stále si myslím, že náš vzťah je ružový, takže asi ešte taká extra hádka neprišla.
Nikdy sme sa nepohadali akoze v zmysle ze by sme kricali, alebo si nejako viac vymienali nazory, ci ich vobec mali nejako zavaznejsie odlisne. A uz vobec nebolo take te by sme boli na seba oduti alebo trucovali, to vyslovene neznasam, nadutych ofucanych ludi, ktori sa namiesto komunikacie spravaju ako male deti.
Ale asi 2-3 krat bolo take ze sme sa na seba hnevali, respektive bol nejaky problem a uplne sme ho chceli riesit a nehnevat sa ale nedalo sa to, lebo sme sa proste vo vnutri stale hnevali, aj ked sme akceptovali nazor toho druheho a to teda asi po par mesiacoch az, mozno sa to aj da ratat za hadku, ale vzdy sme to nakoniec vyriesili no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a dufam, ze to tak aj bude
Forever alone
(zo slovníka - hádka - netolerantné slovné vyjadrenie nejednotnosti názorov)
a inak som mal dva vzťahy a pri tom prvom neviem, či sme sa niekedy hádali, ale asi áno...ale ja sám som sa zrejme nehádal, len som bol konfrontovaný hádkou a ja som sa aj naďalej snažil diskutovať. teda nechcem to zase idealizovať, bolo to dávno, ale nespomínam si teraz na to, že by som sa aj ja tam hádal.
a pri druhom vzťahu sme sa nehádali, to som bol s takým tolerantným a otvoreným dievčaťom, že ona sama výrazne pomohla môjmu osobnostnému rastu. a aj keď sa k sebe nehodíme, som veľmi rád, že bola súčasťou môjho života.
nvm ale ja som dosť hádavá...takže tak...(ale nerada sa hádam.. )
Ale asi 2-3 krat bolo take ze sme sa na seba hnevali, respektive bol nejaky problem a uplne sme ho chceli riesit a nehnevat sa ale nedalo sa to, lebo sme sa proste vo vnutri stale hnevali, aj ked sme akceptovali nazor toho druheho a to teda asi po par mesiacoch az, mozno sa to aj da ratat za hadku, ale vzdy sme to nakoniec vyriesili no