mario bros? ..ale to asi ani nebolo na compe....nintendo... ...a na pc to mohol byť..claw..?... aa naj hra čo som hrala bola mafia... už to je staré,ale stále ppč...
ja si moc nepamätám aké hry som sa hrával pred nejakým 1995, ale hrával som sa aj z takými papierovými štítkami z dierami čo sa pchali do nejakých PC , ale najdlhšie v živote som hrával Prahistorik to by som aj teraz asi hneď na prvý krát prešiel
na 486tke - lotus, potom nejake tanky z ktorých každý mal svoj ´´domček´´ a navzajom ste sa hladali a potom strielali.. potom mortal kombat a carmagedon..
yosarrian jee tu hru som aj ja hravala to bola ina namotavka tie vrtulniky
a tiez aj Lotus, supermario, pradhistorik, supaplex, prince of persia ..a taky styria pandrlaci co hazdali bomby ..dyna .sa to myslim volalo
lol ja som hral este na cirnobielom ze Wolfenstein sorry nwm jak sa to pise :d hadam to ej spravnee ale bola to halus cele som to presol potom som este hral ze pric of Persia
@ps1984 Heh, tie tanky to sa volá Tunneler, to bola ina pecka
A som si spomenul ešte na Wolfenstein 3D, Retaliator, Raptor, SKI (To boli jeby ked ste jazdili na duši po snehu) Prehistorik, a vrchol tej dovy bolo pre mna STUNTS
na PC Starcraft moja srdcovka uz sa tesim na dvojku a na take starej klavesnici kde boly hry na magnetofonovej paske taky vrtulnik neviem ako sa to volalo
no presne rozmyslam aj ja nad tym nazvom s tym vrtulnikom,co sa muselo doplnat palivo a strielat lietadla.nepamatate niekto tu hru?dalsie hry,co si pamatam tak jet pac,pssst,vsetko sme mali na paskach.
skoda,nenajde sa niekto kto si na to spomenie?a vlastne to nebol vrtulnik,ale lietadlo a stielalo sa do vrtulnikov a lodi a tankoval sa FUEL.och...aj by som si rada zahrala a zaspominala na stare casy
na Amige 500, a volalo sa to Dragon, pokiaľ viem, proste taká netypická zbokuvidená strieľačka (ovládali ste draka, takého toho v čínskom štýle, a bolo to fakt cool), alebo A-Train, alebo Cannon Fodder - jedno z toho, ale už neviem ktoré...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a tiez aj Lotus, supermario, pradhistorik, supaplex, prince of persia ..a taky styria pandrlaci co hazdali bomby ..dyna .sa to myslim volalo
A som si spomenul ešte na Wolfenstein 3D, Retaliator, Raptor, SKI (To boli jeby ked ste jazdili na duši po snehu) Prehistorik, a vrchol tej dovy bolo pre mna STUNTS
To boli časy...