novi ludia su rozhodne to najlepsie so vsetkeho. nesadla som si so vsetkymi, ale mam svoju super partiu. skola des, na vysokoskolsky rezim si budem zvykat este dlho, alebo po skuskovom ani nebude treba uz..
ja som zatiaľ všade kde som bola mala úžasný kolektív tak sa nemôžem sťažovať ... a čo sa týka zvykania .. nie čo sa týka učenia teda som stále dosť mimo ... už začínam byť mierne zúfalá
Som na VŠ (prváčka) kedže dochádzam každý den hodinu a pol a nie som na intráku vzťahy su len typu "informácie o škole a nič viac" kamarátstvami by som to ešte nenazvala...
na výške som sa naučila väčšej samostatnosti a spoznala som tam pár ľudí, s ktorými si dobre rozumiem a som rada,že som nakoniec skončila tam kde som skončila. zvyknúť si na ten systém bolo ťažké, ale celkom rýchle, pretože tam nikto za nikým nebude čakať..
ja som si dochádzkou a prístupom spravila malú vysokú už zo strednej. chodievala som iba na predmety, ktoré som si vytipovala, že mi budú prospešné a na záver robila komisionálky furt, o známke zo správania tiež radšej pomlčím.. (ano, haňbim sa a učitelia ma nenávideli)
Som prišla na výšku a jeeej, toto je môj systém!
Inak sa bavím iba s pár spolužiakmi, fajných som si vytipovala.
učitelia super ( aj keď...), spolužiaci super (aj keď...) a rozumieť so všetkými si nikto nikdy nebude... tak to proste chodí, ale problém s nikým zatiaľ nemám, i keď pár vyhrotených situácií už kvôli názorom na politiku boli
stále sa mi len viac a viac potvrdzuje, že som to s výberom SŠ na plnej čiare zabila nuž čo .... nejak to dokopem a hor sa nejakú výšku, snáď ma zoberú
mne na VŠ viac vyhovuje ten systém, nemusím v škole trčať celý deň, učitelia ma neriešia, nemusím počúvať niekoho komplexy atď, presne viem kedy je aký test, na SŠ s každým jednajú ako s deckom mám taký pocit... a zvykol som si rýchlo a to ešte chodím do česka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Som prišla na výšku a jeeej, toto je môj systém!
Inak sa bavím iba s pár spolužiakmi, fajných som si vytipovala.