Prvacky na strednej chodite len okukovat alebo ich aj oslovite?
no ja som zacala chodit na strednu a starsi chalani chodia okolo nasich tried a konstatuju ze sme sa vraj vydarili..ale zdaju sa mi byt uplne v pohode tak by som bola rada keby nas aj nejako oslovili alebo co...robia to chalani? alebo su prvacky pre nich
len očumujú... dnes pokrikovali po jednej prváčke, že či je na ostro, bo mala minisukňu, že jej pomaly riť trčala a ďaľší sa sklonil a vraví: ,takto je vidieť všetko! dobré pysky!". takže tak...
@2 no to ja som dnes na našej škole videla jednu prváčku, čo mala také čierne "šaty" - sukňa siahala milimeter pod zadok a v predu výstrih po pás ktorý spájala jedna brošňa - tak toto bola už aj na mňa sila
Niektorí určite. Podľa mňa platí, že vekovo akákoľvek stredoškoláčka je vhodná pre vekovo akéhokoľvek stredoškoláka, možno pokiaľ nie je staršia o viac ako 1-2 roky, Ten rozdiel na strednej nie je veľký.
@2 ked bola oblecena ako stetka zasluzila si...aj ked chalan bol tiez kokot take veci sa nevykrikuju
no ja som zvedavy na prvacky aj ked tieto nase budu mat okolo 19 uz take starsie ale hadam tam budu aj pekne nejake...no ale stredoskolacky prvacky by som nebalil, ved aj minule mi kamoska ponukala ze ma zoznami ale odmietol som sak o com mam kecat s detmi, mladucke su dobre len na jedno, cest vyninkam
S prvackou by som si teraz asi nezacal, ale ked som bol tretiak tak sa mi pacila jedna vtedy prvacka. Piatak (stvrtak) sa prvacke prihovori malokedy podla mna, skor druhaci alebo tretiaci.
Aj my máme podľa chalanov ževraj pekné prváčky, ale nieje asi ani jedna čo by ma tak strašne zaujala... začínajú mi pripomínať klasické fifleny,ktoré nemám rád..
@2 len ešte dodám, že som to nehovoril s nejakým obdivom, aelebo tak nejak. aj keď takéto šlapandy nemám rád, čo sa potom vykusujú každú prestávku s niekým iným, ale zas odtiaľ potiaľ...
ja som sice baba ale ešte som žiadnych prvákov u nás nestretla. ale my sme kočovná trieda nedostali sme učebňu a tak je náš bufet alebo trieda kde máme hodinu.
Ale čo viem o našich chalanoch tak boli pozerať minulý rok ale teraz už nie, už ich nezaujímajú.
NO ja sa tesim, ako skoro Bakalar tam budu prvy den znova pobehovat zmatene prvacky vysokoskolacky, ktore nebudu vediet kde co je a kde sa co vybavuje heheheeee
ako ktory, su aj chudaci co si nevedia najst normalne dievca rovnkeho, alebo podobneho veku- dovod, su to chudaci a starsie dievky to vidia, kym tie krpate prvacky su ako v prvom pripade rady ze si ich aspon niekto vsimne a potom je tam ta sanca, ze nejaka nedokaze odolat kuzlu chudaka a zisti, ze je uuuuuuuuuplne naivne, blbe a pod.
@Sunnyday , ak ides na EUBA tak hej ja som tam tiez prvy rok behal jak splaseny zajac: kde rozvrh, potom sa v nom zorientovat, kde su predajne s knihami, kde jazyky a tak Teraz uz secko vyriesim vpohode
nasi chalani len chodia po chodbach a obdivuju tie nove prvacky ale skoro nikdy im nic slusne a normalne nepovedia skoda ze chalanov sa na nasu skolu moc nehlasi mohli by sme aj my obzerat
no,akoze ja som prvacka na gympli a ti chalani...s celou triedou,chodia a ocumuju nas... haluz vam poviem ... inac mam taku skusenost ze nie vsetci..zoparsa k nam uz prihovorilo,a boli fakt mili
toto sa nerobi len na strednych skolach ale aj na zakladke..dojde niekto novy a vsetci sa hned na neho idu kuknut ako do cirkusu.. a recami ako "nooo..nic moc.." a podobne..akoze fakt uplne v pohode ludia..
@41 - uff tak to ste ešte mali lepší pomer než mi. U nás je 700 chalanov a 7 dievčat :´( - takže tak - ale nebudem ti vysvetľovať keď si to tam podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
no ja som zvedavy na prvacky aj ked tieto nase budu mat okolo 19 uz take starsie ale hadam tam budu aj pekne nejake...no ale stredoskolacky prvacky by som nebalil, ved aj minule mi kamoska ponukala ze ma zoznami ale odmietol som sak o com mam kecat s detmi, mladucke su dobre len na jedno, cest vyninkam
neviem , tak to zalezi od toho ci aj niekoho maju no....bo to ze vyzerate dobre moze zhodnotit aj zadany ale viac by za normal okolnosti nemal
kto chce prihovori sa
Ale čo viem o našich chalanoch tak boli pozerať minulý rok ale teraz už nie, už ich nezaujímajú.
samozrejme že sa príde človek pozrieť na nových členov komunity
ps. a ty budes akoze ich rytier na bielom koni,co??
nemam rad take tupe dievky, ale co uz ina doba
ale ide to dolu vodou
Človeku na našej škole sa hneď zdokonalí predstavivosť
@41 - uff tak to ste ešte mali lepší pomer než mi. U nás je 700 chalanov a 7 dievčat :´( - takže tak - ale nebudem ti vysvetľovať keď si to tam podobne