@blackfog tá bude takisto zápoliť, v lige hrá každý s každým jeden zápas. teraz môžeš hlasovať za jedno z týchto dvoch vajec alebo nehlasovať za žiadne
@blackfog to neplanujem dat do ligy - aspon nie v prvej sezone. ruske je vlastne len natvrdo plus veci okolo neho - to by sme potom mohli dat ako samostatny tim aj "vajce na chlebe" alebo tak. mam v plane len 5 timov - namakko, natvrdo, volske, prazenica a omeleta.
@tikalok ale hnilicka je taka chimera trochu, nie? 3/4 ludi ani nevie, co to je presne, a z tej stvrtiny to zas 3/4 nevie ani pripravit. ak sa do dalsej sezony prebojuje barážou do najvyššej súťaže, možno sa zapojí nabudúce
Nahnilicku je naj ale ked uz, tak na makko. Vajicka na tvrdo su najhorsi mozny sposob pripravy. Mrhanie vajickom. Uvarit vajce na tvrdo je valid iba ked s nim potom ides daco robit.
@mayben jj, rozumiem tomu - tiez mam najradsej namakko, ale niekedy uprednostnim z roznych dovodov natvrdo.
a ako to, ze jedavas kazdy den? a kolko kazdy den?
Ja už roky jedávam na ranajky pečivo so šunkou a k tomu musím mať rajčinu a vajce natvrdo. Len výnimočne jem niečo iné. A zvykla som si to dávať aj na večeru.. Takže som jedávala dve jaja natvrdo (takmer) každý deň.
Teraz už len jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a ako to, ze jedavas kazdy den? a kolko kazdy den?
Teraz už len jedno.