Poznám sa s jednou babou cez net, a plánujeme že sa už po mesiaci stretneme. Myslíte si že je dobré dať jej už na prvom stretku nejaký darček? nejakú maličkosť?
Kvetom urcite nic nepokazis,ale ak by si nan nahodou zabudol,nic sa nestane ak ziaden darcek nebude Ja ked som sa takto stretla s chalanom,nedostala som kvet,az neskor,ked sme uz spolu chodili,teda este
súhlasím zo všetkými, tým kvetom naozaj nič nepokazíš som rád že sú ešte ľudia čo ocenia aj staré zaužívané spôsoby. A nemusí to byť ruža tá je pre zamilovaných, ale nieaký kvet teplej žltej, oranžovej farby, človka to rozveselí a poteší.
ja som raz od jedneho skveleho chalana dostala srdiecko a vo vnutri boli cukrikz... este dlho som potom mala to srdiecko na policke... aj po rozchode : disappointed:
Tommyhot:no dakujem len preto ze vacsina bab to tak mozno ma este neznamena ze automaticky je taka kazda....ak si sa este v zivote nedopocul,ze vsade su vynimky tak je mi ta uprimne luto....bez urazky
Emi81: Ono kazdy kto racionalne wnima ti powie ze baby do urciteho weku newedia co chcu, bez ohladu na to, ze su od nas chalanow wyspelejsie. A aj to len po citowej stranke a nie po rozumowej, a prawe tato ich nie prawe najstastnejsia citowa stranka im "zatemniewa" zdrawy usudok, cize pre to newedia co wlastne cakaju (chcu) od ziwota. Jasne wynimky existuju, ale si zapamataj ze jedna lastovicka leto nerobi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Cica19925: tak isto ziju zeny s muzmi ako muzi so zenami tak newjem o com tu trepes