ako to chodí prvé dni na VŠ ? na prvých prednáškach a cvikách, je tam nejaké oficialne zoznamovanie ako na strednej že prvé hodiny boli take zoznamovacie a tak alebo sa len tak medzi sebou zoznámime ?
Presne tak...teda u nás je to na cvikách tak že sme sa postavili,predstavili sme sa,povedali odkial sme,aké školu sme študovali atď...na prednáškach určite nie..veď tam je strašne vela ludí...som rada že už idem do 2.ročníka a že ma takéto zoznamovanie už nečaká..teda dúfam..lebo je to dosť také čudné postaviť sa a predstaviť sa ..mi to pripadá jak na SŠ
my sme sa predstavovali len na jedných cvikách lebo nás tam bolo len 20 Ale my sme mali imatrikulácie hneď v prvý šk.deň, takže tam za nás povedali meno a mesto...aj tak som si pamätala len tých, s ktorými som sa pár minút pred tým zoznámila
keď som chodila na výšku, tak tuším len na anorganike sme sa predstavovali tak, že sme sa postavili, povedali meno, na akú školu sme chodili a akú známku sme mali z chémie...
inde sme sa tuším nepredstavovali
Ja chodím na dve školy. Na prvej nikoho netrápilo odkiaľ som (čo je logické, na čo im to je? a nikdy sme sa nepredstavovali ani nič, proste sme sa boli opiť po prvých dvoch prednáškach a bolo.
A neskôr na druhej sme sa na cvičení predstavili, keďže sme mali malý okruh, hlavne kvôli profesorom ,nech vedia čo sme zač a bolo, no big deal.
my sme sa nepredstavovali žiadno takto oficiálne na cvikách, a na prednáškach pochybujem že by sa niekto predstavoval keďže tam býva dosť ludí podla mňa sa najviac zoznámiš so spolužiakmi tak prirodzene keď budete čakať na chodbách pred prednáškami alebo po nich atď....ono niekedy stačí keď sa spýtaš niečo ohladne školy keď nevieš alebo si nezachytil čo vraveli toho čo sedí vedla teba a už sa začnete rozprávať a bum už sa poznáte
Ked som studovala prvy odvor bolo nas tam len nejskych 35 a na prvej hodine sme sa predstavovali, bolo to najhorsie na svete a aj tak to nicomu nepomohlo, dokonca sme isli aj do krcmy niekam ale ti ludia boli uplne mimo takze som sa tam aj tak s nikym nebavila za cele dva roky.
Teraz na tomto odbore je nas nejakych 160 ale predstavovanie sa neriesilo ani na cvikach, s nikym som sa este za cely rok nerozpravala a netusim ako by som sa mala zacat, ale teda netuzim po tom nijako len nechapem ako si ludia v takom mnozstve nasli kamaratov a chodia uplne v skupinkach, to ako prisli k sebe dvaja random ludia a predstavili sa ci co
my sme sa nepredstavovali, zoznámili sme sa na chodbe pri čakaní na hodinu, v knižnici, na spoločných akciách pre naše odbory a tak
a na seminároch len keď si vyučujúci písal prezenčku tak hovoril mená a my sme sa prihlásili že sme tu...ale keďže aj prezenčky sú spravené elektronicky tak, že je pri našom mene aj fotka, tak po nejakých 4 seminároch už to vedeli všetci vyučujúci bez toho aby sme sa hlásili.
Tuším sme sa ani nepredstavovala osobitne na cvikách, na chodbách sme sa nejako prirodzene dali do reči s pár spolužiakmi, alebo som si k niekomu prisadla na cviku/ prednáške a začali sme spolu kecať..a tak prirodzene som si tam našla dobrých známych, tí ma potom predstavili svojim kamarátom a zrazu som poznala aj polovicu školy
Stávalo sa mi, že ma niekde na skúške oslovili ľudia, ktorých som predtým max. videla niekde na chodbe a poznali ma po mene...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a mali sme infantilnú profesorku ktorá od nás chcela také tie papierové menovky nech si dáme na lavicu žeby si nás zapamätala
inde sme sa tuším nepredstavovali
A neskôr na druhej sme sa na cvičení predstavili, keďže sme mali malý okruh, hlavne kvôli profesorom ,nech vedia čo sme zač a bolo, no big deal.
Teraz na tomto odbore je nas nejakych 160 ale predstavovanie sa neriesilo ani na cvikach, s nikym som sa este za cely rok nerozpravala a netusim ako by som sa mala zacat, ale teda netuzim po tom nijako len nechapem ako si ludia v takom mnozstve nasli kamaratov a chodia uplne v skupinkach, to ako prisli k sebe dvaja random ludia a predstavili sa ci co
a na seminároch len keď si vyučujúci písal prezenčku tak hovoril mená a my sme sa prihlásili že sme tu...ale keďže aj prezenčky sú spravené elektronicky tak, že je pri našom mene aj fotka, tak po nejakých 4 seminároch už to vedeli všetci vyučujúci bez toho aby sme sa hlásili.
Stávalo sa mi, že ma niekde na skúške oslovili ľudia, ktorých som predtým max. videla niekde na chodbe a poznali ma po mene...