Caute, mám new pc, asus Eee. Mám tam Windows XP home, chcel by som tam dat prvky visti. Máte ich niekto? Nerobi vam to ziadne problemi s pc? a kde sa daju stiahhnut?
@kolini tie male nevykonne prdy maju radu vyhod oproti klasickym notasom...co sa tyka pisania...na velkych notasoch sa pise rovnako na picu ako na malych..teda zalezi na dizajne klavesnice...
Kto si mysli ze je to maly prd ma pravdu, ale rozmyslajte hlavou, bol vyroeny ppre pohodlie lui aby nemuseli vlacit zo sebou niake velke hoveda, ja ho potrebujem do skoly tak preco by som mal vlacit dve tasky ked tento len hodim do batohu a idem. Pise sa na nim tak ako na normalnom nb abo klavesnici, lavesnica nebola vobec zmenovana len tam nieje numericka klavesnica. Takyto pc nieje na niake vyjebane hry ako nap. WOW, ale je na pracu a na net. A kto si o tom zase myli ze je to picovina len ticho zavi.
kašli na také zbytočnosti iba čo ti to zaťaží ntb, neviem aké to eee je ale ak má aspoň aký taký výkon hoď tam win7 a ak sa ti chce niečo vyskúšať tak napr. linux ale hocičo čo má niečo spoločné s vistou určite nie
@kolini@thelubos ma pravdu...presne to vystihol...je mensi a tym padom prenosnejsi...ma vacsiu vydrz a na net a filmy bohato staci...ja som s nim spokojny. na hry mam psp, nds alebo klasicky comp...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale skús pohľadať hocikde na google win vista transformation pack for win xp napríklad...
@thelubos to si tam daj radsej win7