noo..mala som iba 17 rokov..akoze vela na to, ze prvy bozk..ale co narobim neviem ci to bol kamarat, resp. kamarat, ktorý sa snazil, aby sme boli priatelia aa to vtedy bolo take necakane lebo ja som mu sla dat iba pusu na licka a on si ma tak potiahol, ze nebola to pusa na licka bolo to zlate kus soku, ale v pohode
ja som mal dosť neskoro - mal som 17 a bolo to v lese pri jednom tom ako sa to volá, tom, kde sa ide, keď je vojna, sakra, no, tom jááj, pri bunkri civilnej obrany!
Sedela som na hojdacke asi o 2 rano on sa postavil ze ide na Wc ale chytila som ho za ruku lebo som chcela nech mi nieco povie sadol si spat stale sme sa drzali ,,Povedz,, -Pusti ma- ,,Povedz,, a stale potichsie a potichsie a pomaly sme si priblizovali hlavy a zrazu sme sa bozkavali disappointed:a)...A bolo to krásne
@4 no jasné, máš pravdu... bola som v bezvedomí a vlastne to nebol bozk ale oživovanie... ja si nepamätám, koľko som mala rokov. a je to len z toho dôvodu, že neprikladám tým "prvým" veciam žiadnu vážnosť, a celé takéto nafukovanie a preháňanie okolo toho mi príde úplne ujeté. dôležitejšie sú tie nasledujúce
jaj môj prvý bozk bol hroznýýýýý uplne mega fúúúúúúúúúj to bolo v 15 z jedním dievčaťom v škôlke to bola uplna.... ako ona sa bozkávala s každým a ajtak to nevedela ale teráz mam svoje dievča s ktorou som už že dlchšie neš som predpokladal a z nou sa bozkáva supííšky takže tak nieje prvý bozk vždy najkrajšíí umna bol najhoršíí
teraz neviem, či som sa so svojim amantom zo škôlky aj bozkávala, ale ak nie, tak pomerne nedávno, pred niečo viac ako pol rokom. wow, vediem, čo som vyhrala?
mala som 14, bolo to na silvestra .. sme sli dole do brany, seci ma zatial hladali v byte (bola party) a my dvaja doje sme stali a sme sa rozpravali .. a neako k tmou doslo .. si pametam tie pohlady nase nezabudnem nikdy
17 na punkrokovom koncerte s kamošom pod vplivom rumu a piva... ale bolo to krásne... najprv sme hrali tú hru, že prenášanie dymu z cigarety z úst do úst a potom sme sa už venovali niečomu inému
Rok dozadu na jednej oslave s kamarátkou, s ktorou sa poznám asi od škôlky.... sedeli sme pri ohni, ja som si húlil trávu a ona že jej mám dať puka, podal som jej joint, ale ona že to chce priamo s mojich pľúc (vtedy som zostal riadne zaskočený, to som od nej nečakal) tak som jej dal takzvaný cigánsky bozk... potom to pokračovalo a nakoniec sme k tomu ani ten dym nepotrebovali.... potom sme sa na chvíľku vyparili a bolo nám fajn.... na druhý deň som sa jej pýtal že či si to pamätá, ona že hej a že to bolo krásne, ale už sa to opakovať nebude no čo, aspoň som sa od nej naučil bozkávať
ta...12 som mala....ale to som si este ani tak neuzila....takze pre mna bol skutocny prvy bozk na moje 13 narodeniny..kede som sa dala dokopy s jednym straašne zlatym chalanom....a avzne som ho lubila....a lubila som ho aj ked sme sa rozišli....a aj on mna..ale do kopy ms esa už nedali....a teraz...sme no najlepši kamoši....
14, kúpele, scela som paštéku k rožku tak som ju vymenila s o rok mladším chlapcom za "francúzák" skoro som si vybila zuby a nebolo to príjemné ale tak bola som hladná
v jeden z najhnusnejsich dni mojho zivota cerstvo vytriezvena /nechcem vediet ako zomna tiahlo/ a 14 som mala trapas ale tak uz sa to len a len zlepsovalo
fuha tak už ich bolo vela tých bozko no a ak spomeniem na prvýý tk no mal som asi 13 rokov bol som ešte jak "chruňo" také okolnosti a situaci si nepamatám...viem že to bolo vonku unás v meste...tušimže pred poliklinikou
tusim v 14 ked mi bolo jedno s kym a kde a tak.. xD vsetkemu prvemu nedavam prilis velku vaznost..ale bolo to s chalanom ktoreho som v ten den spoznala (doteraz kamarati xD) aa na chodniku pri ceste smerom dole kopcom..xD lepsie to miesto opisat nvm xD
Prvý krát jáj to bolo už pomerne dávno Mala som 14 rokov a bolo to s mojim prvým chalanom no a bolo to na takej lavičke na sídlisku... A bolo to dosť nešikovné lebo som nevedela vôbec ako sa to robí no a som sa tak sústredila na to, aby som to nepokašlala, že si ani nepamätám že by som mala z toho nejaké dobré príjemné pocity taže nič moc
@11@luc.ka ok, tak si nepamätáš koľko si mala rokov. v @4 som napísal "to si VRAJ pamätá každý". to vraj tam je preto, lebo ani ja to nemôžem potvrdiť - tiež si to nepamätám (ten vek).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
potom az v 14ich..s viacerými..
ale teraz to stoji konecne za to
školsky vylet, 17 rokov, veľa vina a moja spolužiačka...vlastne dve spolužiačky
a s chalanom toto leto, ano ja viem, som hrozne zaostala...