ja som mal krasny prvy den ked nas rozdelovali do tried tak som zistil ze v triede nikoho nepoznam a v ostatvych poznam troch ludi tak toto je skvely den
pocuj laskawo na mna nenadawaj teda seci ja som si nesimla ze su take temy....nesom tu nato aby som najprw pozrela ci dakto nepise o takej teme jak ja!!!!ja za to nemozem proste ma to napadlo a klikla som na novu diskusiu a tim to hasne.!!!!!predsa kazdy si tu moze pisat co chce ne??ak nechcete diskusovat nemusite ani odpisovat proste nenapisete nic nepotrebujem pocuvat teda citat vase urazky
@hangtime11 ale len sa mi páči to pomenovanie "ty krava" to mi príde vždy také vtipné, ešte ked si to človek povie nahlas , čiže dakujem rozsmial si ma
Do školy som došla akurát na koniec príhovoru a potom nás delili do tried. Povedali kto je ako v triede, zavolali dopredu. Náhrada za triedneho ktorý tam ani nebol nás vzala bokom skontrolovala či sme tam všetci a poslala nás domov. To je všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
» www.birdz.sk/forum/no-co-ako...
nie som tu od toho aby som to hladal za teba ty krava ...
dakujem
že vás to baví, stále tie isté témy.
dnes som prišla na to, že sme vlastne hviezdy školy