Mama vedela,skoro ju odpieklo,keď som jej domov dovliekla chalana s nafarbeným három,širokými riflami a píííríííngom v obočí,pere ...
Proste,nadšenie na 100 %
Z druhého ju tiež skoro odpálilo načisto. Emák jak sa patrí
Ďalší bol problém sám o sebe. To sa dozvedela až keď bolo zle nedobre... Proste,už keď som bola v šlamastike.
O susedovi sa dozvedela aj bez toho aby som jej o tom povedala. A posledného som domov dovliekla ako kamoša? a to tuším že ani nevedela,že príde už si nepamatám ...
vedeli, oznámil som, po čase aj stretli, otec skoro spôsobil mame zadusenie od šoku keď sa v kuchyni kde bola celá rodina pri danom prvom stretnutí asi po piatich minútach spýtal "a už ste spolu aj spali?"
@minns Pytal som si povolenia, samozrejme, najprv som oficialne vyplnil ziadost na miestnom urade, trebalo poslat formular A21 na ministerstvo a potom po 3. tyzdennej aktivacnej faze sme spolu zacali chodit. U vas to bude asi tiez takto nejako, ale radsej sa chod opytat, v kazdom meste to je inak.
o tom úplne prvom, nepodarenom, kde mi po mesiaci povedal, že ma miluje? nie, o tom som nikdy nepovedala rodičom a celý ten mesiac sa mi to úspešne podarilo tajiť a ten debilko sa pri nejakej sprostej náhode mame nedávno priznal, že som bola jeho dievča, ešte šťastie, že mama verí mne
No, prvý vážnejší vzťah je preto vážnejší, že o tom vie aj verejnosť a teda aj rodina. Teda áno. Ak s niekym chodím vyše roka, je dosť možné, že o ňom vedia aj moji rodičia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
O prvom vážnejšom vzťahu,keď sa stal vážnym tiež..ale nepodporovali. O 2 vážnom si mysleli. Asi. A o terajšom nevedia..
o dva dni som len sucho skonštatovala, že sme sa rozišli
o mne vedela jej mama hned, po tyzdni chodenia som uz bol u nich..vsetko v pohode
hej vedeli o nej..
Proste,nadšenie na 100 %
Z druhého ju tiež skoro odpálilo načisto. Emák jak sa patrí
Ďalší bol problém sám o sebe. To sa dozvedela až keď bolo zle nedobre... Proste,už keď som bola v šlamastike.
O susedovi sa dozvedela aj bez toho aby som jej o tom povedala. A posledného som domov dovliekla ako kamoša? a to tuším že ani nevedela,že príde už si nepamatám ...
no...kristova noha!!!