Cawte, chcem ísť tento týždeň do posilovne ale neviem čo mám najprv začať cvičiť a či mám hneď brať proteíny alebo steroidy ........... nejaký rozvrh cvičenia .......
jasne šak daj hned napák alebo oxymetholon ked chceš aby ta roztrhlo ,,, ale nie nebud kokot a poctivo makaj. » www.posilnovanie.sk/... je tam prebrané asi úplne šetko čo sa týka posilovania
Na tvojom mieste by som skúšala všetky stroje s malým počtom opakovaní a strávila tam asi pol hodinu. Aby si odišiel s pozitívnym pocitom, že to zvládneš a neubudlo z teba. Pomaly by som zvyšovala opakovania až na hodinu a tam sa ustálila na dlhšiu dobu. Nie je nič horšie ako extrémny začiatok.
Takých ja zbožňujem ty kokso chlape, dúfam, že ťa tam niekto udrie činkou aby si sa spamätal....ja sa len smejem bud tým orkásnym koníkom v posilke, alebo tým čo tam sú 2x a už kupujú aminokyseliny, gainer, proteín (ten pochopím ak máš na hovno stravu), kreatíny a potom sú to len zavodnení pakovia ... a k tým steroidom - otvor okno a skoč...typický GADŽO v posilke
ja mám tu problémy s každým tretím to je v poriadku.
že to ti nestačilo? akoby sme sa pobili wein ale nie nemáš rád keď ťa nietko volá wein ty si wayne tak sa to píše a kurva, nezačínaj zase! ty to začínaš. Ja som v pohode vidíš. Ale ty si provokatér daj si pozor. Poznám kamošov. daj si pozor
kde sme skončili? Aha, takže už mi radšej nepíš. na moje srdiečko mi to nerobí dobre. A vôbec, ani mojej dvojhlavňovej priateľke sa to moc nepáči. Takže sme skončili asi. Maj sa.
@tomas77 možno by si sa mal zamyslieť prečo máš tie problémy s každým tretím...ja som to nezačal - v poslednej diskusii som ťa vyzval aby si ma už nikdy neotagoval, alebo iným spôsobom neprovokoval, no kdeže - v hlave máš asi vákuum...ty poznáš kamošov, tvojej dvojhlavňovej priateľke sa nepáčim a mám si dať pozor - to sa mi pokúšaš vyhrážať? kebyže som debil ako ty, tak ti to opätujem, ale ty mi vrátiš len prázdne slová a bude to zbytočné...miesto toho ti poviem jedno - ak nechceš aby bola tvoja identita zverejnená, váž slová ktorá vyslovíš...viac k tebe nemám čo dodať - bol si upozornený, je to na tebe...
@wayne Pán Wayne. O čom teraz konzultujeme. Pretože váš prejav, ma mierne zdvihol zo stoličky. Moje predtým napísané slová, boli určené na moju obhajobu, lež na vaše provokovanie. Nikdy viac. ste azda vládna, významná alebo dokonca SUNB (slovenský úrad národnej bezbečnosti), chránená osoba? A ak teda nie, prečo je to v mojom prípade "zakázané"
vy mi to nejakým nevysvetliteľným dôvodom znemožňujete? Viete v čom spočíva môj deficit? Príčina. Tá chýba mne, aby som vedel prečo sa ma pokúšate zastaviť. Pán Wayne. Prosím vás. Nikto sa vám nevyhrážal, Buďte pokojný aj naďalej. Ako ste vy povedali, upozornil som vás na možné následky. To je vari zlé? Pokiaľ sa budeme ku mne správať s úctou, ako ja k vám, všetko bude v poriadku. Ale pokiaľ sa mi budete vy, áno správne, vy vyhrážať s mojou identitou, budem nútený zakročiť. Nenútťe ma k tomu. nazval ste ma debilom bez dôvodu. To si vyprosím. Viete, čo je váš problém? Opovrhujete mnou. Moje slová, ktoré som "vyslovil" prehlasujem, že boli v súlade s pravidlami portálu Birdz.sk. s vedomím a svedomím , že nikomu som nepohoršil, ani nepoškodil. Pán Wayne, moja identita už bola zverejnená pred mesiacom. Mal som totiž menšie problémy. Takže neoháňajte sa mojou identitou prosím vás pekne, pretože aj vy, máte nejakú nezabúdajte na to. A ak by ste boli taký láskavý Pán W. priblížte mi a o to vás žiadam, ako ste to myslel. Pretože, ak mi to odmietnete vysvetliť, budem to brať pod zámienkou ublížiť mi, a tým - porušenie pravidiel o zverejňovaní a zneužití osoby, údajov, mena a pod.
@tomas77 Dobre si sa rozpísal, ale - why so serious? keďže sme sa nepohodli vo viacerých debatách, už v tej minule som ti povedal - nereaguj na moje príspevky a komentáre, ja nebudem reagovať na tvoje...napísal som to preto, pretože už si ma pár krát bezdôvodne slovne napadol a chcel som to riešiť tým, že sa budeme ignorovať...na Birdzi nás nie je 5 používateľov aby sa to nedalo uskutočniť...odpusti si tie oficiálne prejavy a neoháňaj sa tu tým, že sa ti vyhrážam zverejnením identity - pokiaľ si spomínaš, táto moja reakcia bola napísaná potom, ako si sa mi v tvojom príspevku vyhrážal ľuďmi ktorých nepoznám a dvojhlavňovou zbraňou...moja obrana bola primeraná tvojmu útoku...takže znova a poslednýkrát opakujem - nereaguj na mňa, ja nebudem na teba a všetko bude o.k.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ak tam ideš prvý krát tak by bolo najlepšie stáť niekde v rohu a pozerať sa na ostatných čo robia...potom môžeš ísť domov brať steroidy
a nie žiadne proteíny ani steroidy nepotrebuješ, potrebuješ asi rozum ale ten si v posilke nezväčšíš...
kokos... a ktoré z nich som ja? A oboje sa nedá?
Bud si pozri na nete alebo si zaobstaraj na par treningov dobreho trenera ( vacsina, co vidim su fakt hrozni, nechapem ako mozu mat licensiu)
ja mám tu problémy s každým tretím to je v poriadku.
že to ti nestačilo? akoby sme sa pobili wein ale nie nemáš rád keď ťa nietko volá wein ty si wayne tak sa to píše a kurva, nezačínaj zase! ty to začínaš. Ja som v pohode vidíš. Ale ty si provokatér daj si pozor. Poznám kamošov. daj si pozor
kde sme skončili? Aha, takže už mi radšej nepíš. na moje srdiečko mi to nerobí dobre. A vôbec, ani mojej dvojhlavňovej priateľke sa to moc nepáči. Takže sme skončili asi. Maj sa.
vy mi to nejakým nevysvetliteľným dôvodom znemožňujete? Viete v čom spočíva môj deficit? Príčina. Tá chýba mne, aby som vedel prečo sa ma pokúšate zastaviť. Pán Wayne. Prosím vás. Nikto sa vám nevyhrážal, Buďte pokojný aj naďalej. Ako ste vy povedali, upozornil som vás na možné následky. To je vari zlé? Pokiaľ sa budeme ku mne správať s úctou, ako ja k vám, všetko bude v poriadku. Ale pokiaľ sa mi budete vy, áno správne, vy vyhrážať s mojou identitou, budem nútený zakročiť. Nenútťe ma k tomu. nazval ste ma debilom bez dôvodu. To si vyprosím. Viete, čo je váš problém? Opovrhujete mnou. Moje slová, ktoré som "vyslovil" prehlasujem, že boli v súlade s pravidlami portálu Birdz.sk. s vedomím a svedomím , že nikomu som nepohoršil, ani nepoškodil. Pán Wayne, moja identita už bola zverejnená pred mesiacom. Mal som totiž menšie problémy. Takže neoháňajte sa mojou identitou prosím vás pekne, pretože aj vy, máte nejakú nezabúdajte na to. A ak by ste boli taký láskavý Pán W. priblížte mi a o to vás žiadam, ako ste to myslel. Pretože, ak mi to odmietnete vysvetliť, budem to brať pod zámienkou ublížiť mi, a tým - porušenie pravidiel o zverejňovaní a zneužití osoby, údajov, mena a pod.
a ako inac dobra rada ked sa takto blbo pytas, zaplat si trenera ti ti poradia a oplati sa ti to i ked to je drahsie mozno niekde