Píšem si z jednym chalanom uz asi 2 mesiace. Paci s ami a velmi. Sme v podstate z jedneho mesta. Ale on sa nejako k ničomu nema... Neviem ci ma nechce alebo ci s a17 rocny chalan hadam hanbi?? kamosky mi vravia nech spravim prvy krok? Lenze ja nevem mozno
5, 6 - nechajte ju, ona to mysli vazne, preco si musite hned zacat z takych ludi robit srandu? Holyknight, ty si nemal 15? A nemozes posudzovat holku podla chalana, ony myslia inak
A autorke - mno co ti poviem, ved som ti uz pisal, niekedy to chce cas
Aj ja som mala tento istí problém lenže on sa každému priznal,že sa mu páčim ale mne to nepovedal....on chcel aby som prvý krok spravila ja(mám ho vieš kde )
A skús fakt niečo spraviť...napr:tel.č. alebo fakt to stretko....to pomóže
16 - ved hovorim, ze ony to chapu inak, chalan si pise a mysli to uplne normalne a ony to pochopia, ze ich chce (taraz aby som nikoho neurazil, pisem vseobecne o 14 - 15 rocnych, netvrdim, ze to kazda ma takto ), ale uz som pisal, ze v tomto je velmi dolezity otec, nebudem sa opakovat
Tak v prvom rade si zmen fotku. Apon tu na birdzi lebo je odpudzujúca :p A po druhé: Veď sa spýtaj či sa nechce stretnúť. Je určite lepšie keď ťa odmietne ako by si to nemala skúsiť.
ehm moja ja si pisem s chalanom 10 mesiacov ...ale to vem ze ma lubi..no ale sprav prvy krok sak aspon uvidis ci ta ce alebo nie..za skusku nic nedas..dakedy su chalani spomaleni jak...nic ma nenapada ..
ja som toto prezila tiez, bola som mozno o rok starsia ako Ty, ale viem o com hovoris a netrvalo to pisanie len dva mesiace, ale pol roka, to bola len sila.. vies co, neuponahlaj to, nechaj jeho nech spravi prvy krok.. ten moj sa vtedy tiez k nicomu dlho nemal, uz som ani neverila.. a nakoniec zazrak a sme spolu uz takmer dva roky .. niekedy stoji za to pockat si viem co hovorim...
Ako už aj mne lezie na nervy, že len čo niekto pridá nejakú diskusiu, ktorá je podľa mna úplne normálna, hned si jeden-dvaja musia zapi*ovať... ved to dievča sa normálne pýta, nechápem, čo tu poniektorí musíte riešiť? V 15-tke je to teda úplne normálne...
Autorke: Radím ti nadškrtnúť možnosť stretka, obyčajného, žiadne rande ani nič (to môže prísť neskôr). Pochybujem, že by bol proti. A ak prebehne iskra aj v reáli... prečo nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a mne sa paci kazda tretia baba a co teraz
A autorke - mno co ti poviem, ved som ti uz pisal, niekedy to chce cas
napis mu alebo sa s nim rovno stretni
good luck
A skús fakt niečo spraviť...napr:tel.č. alebo fakt to stretko....to pomóže
tak ale nech si riesia...ony sa potrebuju sklamat aby bolo viac zivotom "obrusene"
heh inak pisat si s niekym neznamena ze sa mi ten clovek paci...
Len na neho netlac,ked nechce tak nechce.
Iba ho moyes zbytone vylakat.
Autorke: Radím ti nadškrtnúť možnosť stretka, obyčajného, žiadne rande ani nič (to môže prísť neskôr). Pochybujem, že by bol proti. A ak prebehne iskra aj v reáli... prečo nie?